Ξέχασε το μωρό του στο αμάξι και πέθανε – Ο αγώνας της συζύγου να τον συγχωρέσει και να «σώσει» τα άλλα δύο παιδιά της

ξέχασε-το-μωρό-του-στο-αμάξι-και-πέθανε-1683417

Μια μητέρα μίλησε δημόσια για την τραγική απώλεια του 15 εβδομάδων γιου της, ο οποίος πέθανε από την υπερβολική ζέστη μιας καλοκαιρινής μέρας, επειδή ο πατέρας του ξέχασε το παιδί κλειδωμένο για ώρες μέσα στο αμάξι.

Όπως αναφέρει η nypost.com στις 7 Ιουλίου του 2014 η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στην Lindsey Rogers-Seitz και το σύζυγό της Kyle από το Κονέκτικατ, με τον οποίο είχε αποκτήσει τον 15 εβδομάδων Ben, την 8χρονη Kaylyn και τη 5χρονη Riley.

Εκείνο το πρωινό όλα έμοιαζαν φυσιολογικά, αφού η γυναίκα είχε άδεια και θα έμενε στο σπίτι με τα κορίτσια, ενώ ο πατέρας θα πήγαινε με το αμάξι τον μικρό στο βρεφικό σταθμό, όπως έκανε κάθε φορά. Μάλιστα, η ίδια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, γιατί πριν από μία μέρα, ο γιος της είπε την πρώτη του λέξη και ήταν «μαμά».

Έτσι, εκείνο το πρωινό βγήκε έξω για να κάνει ψώνια με τα παιδιά της, ενώ στο δρόμο είδε το αμάξι του συζύγου της έξω από την τοπική καφετέρια και του έστειλε έκπληκτη το μήνυμα «ουαου, θα σπάσεις ρεκόρ, με τον χρόνο που έκανες», θεωρώντας πως άφησε γρήγορα τον μικρό στο παιδικό και στη συνέχεια πήγε να πάρει καφέ.

Ωστόσο, στις 5 το απόγευμα η ζωή τους θα άλλαζε για πάντα, γιατί ο Kyle πήγε στο βρεφικό να πάρει το παιδί και τότε έμαθε πως δεν τον είχε αφήσει το πρωί. Τότε, εφόσον έψαξε όλο το κτίριο, κοίταξε στο αμάξι του και είδε το βρέφος που ήταν δεμένο στο παιδικό κάθισμα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

«Τα 8 βασανιστικά χρόνια»

Η Lindsey ειδοποιήθηκε από τις αρχές ότι έπρεπε να επισκεφθεί το νοσοκομείο για ένα ζήτημα που αφορούσε τον γιο της και μάλιστα τη μετέφερε περιπολικό. Εκεί έμαθε πως το παιδί κατέληξε, επειδή ήταν κλειδωμένο στο αμάξι για ώρες, ενώ έξω είχε το λιγότερο 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε μια τεράστια περιπέτεια, αφού όχι μόνο έπρεπε να δει τι θα γίνει με το σύζυγό της, που ξέχασε το παιδί, αλλά και με τις κοινωνικές υπηρεσίες, που έφτασαν ένα βήμα πριν αφαιρέσουν από εκείνη την επιμέλεια των άλλων δύο παιδιών της. Όπως διαπιστώθηκε, πάσχει από διπολική διαταραχή και οι αρχές θεώρησαν εκείνη υπεύθυνη για το τραγικό γεγονός, παρότι ο σύζυγος ξέχασε το παιδί και αυτός είχε αναλάβει το δρομολόγιο προς τον βρεφικό.

Χρειάστηκαν λοιπόν, περίπου 8 χρόνια, ώστε να μπορέσει να καταρρίψει τις καταγγελίες εις βάρος της και να μπορέσει να βρει τη δύναμη να συγχωρέσει το σύζυγό της.

Μάλιστα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα μιλούσε δημόσια για το τραγικό γεγονός στη ζωή της και είπε πως «φορούσα μια πανοπλία για να προστατεύσω εμένα και τα παιδιά μου, αφού η υπόθεση απασχολούσε τη δημοσιότητα. Δεν ένιωσα γενναία ή ωραία».

«Δεν θα σταματήσω ποτέ να σκέφτομαι εκείνη την ημέρα», είπε και τόνισε πως «πολλοί άνθρωποι επικεντρώθηκαν στην ενοχή του Kyle, αλλά είχα και εγώ ενοχές. Πάντα αναρωτιέσαι “θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι διαφορετικό για να τον σώσω και αν ναι, θα ήταν ο Ben 10 ετών τώρα;”. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα που αποφάσισα να απολαύσω, θα χαράζονταν στη μνήμη μου και θα έχανα τον γιο μου. Ότι έκτοτε θα ζούσα με ενοχές για μια αιωνιότητα».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook