Ξέχασαν τρίχρονο αγοράκι σε σχολικό στην Παλλήνη: “Μαμά ήμουν μόνος μου και έκλαιγα…”

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ιδιωτικό σχολείο της Παλλήνης το πρωί της Τετάρτης όταν ένα αγοράκι, ξεχάστηκε για περισσότερο από τρεις ώρες μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο, προκαλώντας πανικό στην μητέρα και στο οικογενειακό περιβάλλον του 3χρονου αγοριού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον εσωτερικό χώρο του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το σχολικό έφτασε εκεί και τα παιδιά παρέλαβε δεύτερο λεωφορείο το οποίο τα μετέφερε από την είσοδο του σχολείου στο κτίριο όπου βρίσκεται ο παιδικός σταθμός. Εκεί ξεχάστηκε το τρίχρονο αγόρι. Η απουσία έγινε αντιληπτή περίπου τρεις ώρες μετά. Ήταν τότε που οι υπεύθυνοι κάλεσαν τη μητέρα να τη ρωτήσουν αν ο γιος της είναι άρρωστος. Αφού τους πληροφόρησε σοκαρισμένη ότι το παιδί μπήκε κανονικά στο σχολικό του, κατάφεραν να το εντοπίσουν μέσα στο λεωφορείο.

“Από τις 7:30 το πρωί που μπήκε το παιδί στο σχολικό, μέχρι τις 11:00, ο μικρός ήταν κλειδωμένος“

Μιλώντας στο newsit.gr ο παππούς το τρίχρονου ανέφερε: «στις 7:30 ήρθε το σχολικό και πήρε τα παιδιά. Εμείς γνωρίζαμε ότι τα παιδιά είναι στο σχολείο και θα τα παραλαμβάναμε το απόγευμα. Περίπου στις 11:00 μας παίρνουν τηλέφωνο να μας ρωτήσουν γιατί δεν πήγε το ένα από τα δύο παιδιά. Μείναμε κάγκελο. Τρελαθήκαμε. Μας είπαν ότι θα κάνουν επανακαταμέτρηση των παιδιών μήπως έγινε κάποιο λάθος.

Παίρναμε πίσω να μάθουμε τι έχει συμβεί, αλλά επί περίπου 20 λεπτά δεν απαντούσε κανείς. Στο διάστημα αυτό ξεκινάμε να πάμε στο σχολείο και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία ότι αγνοείται ένα παιδί τριών ετών. Λίγο πριν φτάσουμε στο σχολείο μας παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε να μην ανησυχούμε γιατί το παιδί βρέθηκε. Μας πληροφόρησαν ότι το είχαν ξεχάσει στο λεωφορείο. Από τις 7:30 το πρωί που μπήκε το παιδί στο σχολικό, μέχρι τις 11:00, ο μικρός ήταν κλειδωμένος. Έχουμε δει παιδιά να πεθαίνουν έτσι».

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ