Xάος στην Αργεντινή – Εριξαν πέτρες στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς και έσπασαν τα τζάμια του | Video

xάος-στην-αργεντινή-εριξαν-πέτρες-στο-773553

Μεγάλα επεισόδια στην Αργεντινή πριν το μεγάλο ματς Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς!

Ασχημες εικόνες στην Αργεντινή λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στη Ρίβερ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της μισητής αντιπάλου και μάλιστα έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των μελών της αποστολής, καθώς κατάφεραν να σπάσουν και κάποια τζάμια στο πλάι του οχήματος.

Παράλληλα, επικράτησε αρκετή ένταση γενικότερα εκτός του «Μονουμεντάλ», ενώ έπεσαν και δακρυγόνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναπνεύσουν καλά οι ποδοσφαιριστές. Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, όπου είναι ο Κάρλος Τέβες.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ τέσσερις παίκτες της Μπόκα (ανάμεσα τους και ο Τέβες) άρχισαν να κάνουν εμετό και παραπονιούνται για έντονη δυσφορία, ενώ ο οδηγός του πούλμαν ανέφερε ότι σχεδόν δεν έβλεπε τίποτα από τα δακρυγόνα κατά την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο.

Υπάρχει μάλιστα η πληροφορία ότι τρεις εξ’ αυτών (ένας είναι ο Πάμπλο Πέρες) έφυγαν για κοντινή κλινική, κάτι που κάνει την διεξαγωγή του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores σχεδόν αδύνατη.

Η Μπόκα Τζούνιορς ζήτησε την αναβολή του τελικού, η Ρίβερ Πλέιτ την μετάθεση της ώρας έναρξης κατά μία ώρα και αυτή την στιγμή ο τελικός βρίσκεται στον αέρα, αφού την τελική απόφαση θα πάρει η Conmebol και ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Αυτό που αποφασίστηκε σε πρώτη φάση είναι η προσωρινή μετάθεση της ώρας έναρξης, αλλά τελικά αποφασίστηκε το ματς να γίνει την Κυριακή στις 22:00.

Η Μπόκα δεν ήθελενα κατέβει, αλλά η FIFA την πίεσε υπό την απειλή τιμωρίας…

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16 συλλήψεις, ενώ συνεχίστηκαν επεισόδια και στους δρόμους γύρω από το γήπεδο.

Δείτε αποκαλυπτικά βίντεο από την επίθεση:

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook