Ξάνθη – Χανιά 1-1: Βαθμός στα Πηγάδια

ξάνθη-χανιά-1-1-βαθμός-στα-πηγάδια-1213780

Η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά και σε συνδυασμό με το «διπλό» του Λεβαδειακού στη Νίκαια, έμεινε τρίτη στη βαθμολογία της Super League 2, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής των play off.

Η Ξάνθη απείλησε στο 9′ με την κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου που πέρασε άουτ, ενώ τα Χανιά απάντησαν στο 29′ με το σουτ του Βασιλόγιαννη από δεξιά που απέκρουσε με υπερένταση ο Ίτσο. Στο 36′ ο Πέτροβις ένιωσε ενοχλήσεις, μπήκε στη θέση του ο Βέρκερ, που εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή για την ομάδα του μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Γερμανός στο 45’+1′ είχε δοκάρι σε κοντινή προβολή και στο αμέσως επόμενο λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι, όταν έκανε χέρι μετά την κεφαλιά του Σουντουρά. Ο Διαμαντόπουλος στο 45’+34′ σκόραρε από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1.

Ο Θανάσης Παπάζογλου που πέρασε στον αγώνα στο ημίχρονο έφερε στα ίσια το ματς στο 58′, με την πλάτη, μετά από σέντρα του Δημούτσου και κόντρα των Κουτζαβασίλη – Ανδρέου. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο Δημούτσος ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Αναστασόπουλου, αλλά ο Τζήλος θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση.

Ο Τάτος απείλησε στο 71′, στο 75′ και στο 77′ δίχως να καταφέρει να σκοράρει. Στο 86′ ο Διαμαντόπουλος έχασε ευκαιρία για τα Χανιά, όταν το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο Σχρόιγεν στο 90′ σούταρε άστοχα για τους γηπεδούχους, ενώ πάνω από το δοκάρι πέρασε το φάουλ του Μικελτάτζε στο 90’+2′, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

ΣΚΟΡΕΡ: 58′ Θ. Παπάζογλου – 90’+3′ πεν. Διαμαντόπουλος

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (36′ λ. τρ. Βέρκερ), Τ. Παπάζογλου, Τσαμούρης (60′ Έμπερτ), Μπριλάντε, Δημούτσος, Βόλτερς (46′ Σχρόιγεν), Τάτος, Σιατραβάνης (84′ Θυμιάνης), Καπνίδης (46. Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε.

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας (59′ Γκίνο), Παναγιωτούδης (87′ Καρτσαμπάς), Δημητριάδης (87′ Νίκολιτς), Σουντουρά (78′ Ουνγιαλίδης), Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος.

Πηγή:gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook