Xανιά | Συγχαρητήρια Μαλανδράκη στον νέο πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης

xανιά-συγχαρητήρια-μαλανδράκη-στον-νέ-1298357

Ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης προς τον νέο Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Μιχάλη Ζερβάκη. Στην επιστολή του ο κ. Μαλανδράκης αναφέρει:

“με αφορμή την ομόφωνη εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μας για μια δημιουργική και παραγωγική θητεία. Είμαστε βέβαιοι ότι η άριστη συνεργασία που είχε ως τώρα ο Δήμος Πλατανιά με το Πολυτεχνείο Κρήτης θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της θητείας σας, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του.”

Ο κ. Μαλανδράκης απευθυνόμενος και προσωπικά στον νέο Πρύτανη, συνεχίζει:

“Αγαπητέ Μιχάλη, επίτρεψέ μου και λόγω της πολύχρονης γνωριμίας μας, να σου ευχηθώ και προσωπικά καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα, στη νευραλγική αυτή θέση που εξελέγης. Η έως τώρα ακαδημαϊκή σου πορεία αποτελεί εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση και ανάδειξη του σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζει το Πολυτεχνείο Κρήτης στον τόπο μας, στους τομείς της γνώσης, της έρευνας και της καινοτομίας. Καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνεις.”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook