Xανιά | «Στοίχημα» οι εργασίες στο κολυμβητήριο έως το τέλος Αυγούστου

xανιά-στοίχημα-οι-εργασίες-στο-κολυμ-1089985

Στο στάδιο των διεργασιών βρίσκεται το ζήτημα για τις παρεμβάσεις που έχουν προαναγγελθεί στο κολυμβητήριο Χανίων. Ειδικότερα, η διοίκηση του ΕΑΚ και ο πρόεδρος Μανώλης Κουριδάκης, βρίσκονται σε συνεχή επαφή τον τελευταίο καιρό με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση, καλή τη πίστη, η αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα έργα που πρόκειται να γίνουν στο κολυμβητήριο (αφαίρεση σκέπαστρων και τοποθέτηση νέων πυλώνων στην 50άρα πισίνα) έχει ξεκινήσει. Το ερώτημα παραμένει πάντως πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες και αν αυτό μπορεί να συμβεί ίσως μέχρι το τέλος του μήνα. Εκεί κιόλας «κρύβεται» το μεγάλο «στοίχημα».

Από την άλλη -και αυτό είναι το σημαντικό γεγονός- φαίνεται πως τα πρώτα χρήματα που απαιτούνται για τα έργα στο κολυμβητήριο έχουν εγκριθεί και απομένει απλά η διαδικασία να προχωρήσει.

Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο για το κολυμβητήριο είναι ν’ ακολουθήσουν οι μεγάλες παρεμβάσεις τις οποίες κατέγραψε το κλιμάκιο των μηχανικών της ΓΓΑ το οποίο επισκέφτηκε πριν από λίγες εβδομάδες την εγκατάσταση. Για το θέμα αυτό, ουσιαστικότερες απαντήσεις θα μπορούν να δοθούν στο επόμενο διάστημα.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook