Xανιά | «Όχι» στη μικροπολιτική με το Δημοτικό Γηροκομείο, λέει ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ

xανιά-όχι-στη-μικροπολιτική-με-το-δη-466839

Κριτική για τα τεκταινόμενα γύρω από το Γηροκομείο Χανίων ασκεί η πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Χανίων, Αθηνά Γιαννουλάκη. Μεταξύ άλλων, τονίζει ότι δεν πρέπει η κατάσταση να χρησιμοποιείται για μικροπολιτικό όφελος, ενώ επισημαίνει ότι ο Σύλλογος προειδοποιούσε για προβλήματα στη δομή επί σειρά ετών:

«Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πεδίο άσκησης μικροπολιτικής από κανένα και για τίποτα.

Εν μέσω του πανελλαδικού  2ου lockdown της πανδημίας του covid 19, οι εργαζόμενοι αλλά και οι φιλοξενούμενοι ωφελούμενοι του Δημοτικού Γηροκομείου, γίνονται  μάρτυρες αλλά και  θύματα ενός θεάτρου του παραλόγου που παίζεται αυτές τις ημέρες στα Χανιά και ξεκίνησε υπό μορφή συζήτησης για τυχόν ευθύνες σχετικά με τα κρούσματα που πρόσφατα εκδηλώθηκαν και δυστυχώς εξελίσσεται  σε επίθεση απέναντι στο ίδιο το ίδρυμα, με πιθανές αρνητικές  συνέπειες στην λειτουργία του.

Οι εργαζόμενοι στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, αισθανόμενοι πλήρως την ευθύνη του ρόλου τους, επιθυμούν να ενημερώσουν ότι,

από την αρχή της πανδημία τον Μάρτιο 2020 εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται όλα τα προληπτικά μέτρα του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας  τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από την Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. .

Για  κανένα τρόπο  λοιπόν, οι παραλήψεις και  οι αστοχίες της κεντρικής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση δεν θα πρέπει να γίνουν ειδικές κατηγορίες για τους ανθρώπους του Δημοτικού  Γηροκομείου Χανίων.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων  από το 2010 με δημόσιες παρεμβάσεις του έχει θίξει επανειλημμένα  τα προβλήματα που πλέον έχουν γίνει χρόνια και υπονομεύουν  την εύρυθμη λειτουργία του Δ.Γ.Χ.. και που δυστυχώς καμμιά από τις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις δεν κατάφερε ή δεν θέλησε  να επιλύσει. (Δραματική έλλειψη προσωπικού όλων των ειδικοτήτων , ανάθεση εργασιών σε εργολαβική εταιρεία, μετατροπή του οίκου ευγηρίας σε μονάδα χρονίων  παθήσεων, έλεγχος της ακίνητης και κινητής περιουσίας σε βάθος χρόνου) .

και επειδή,

«καμιά φορά αυτό που αγαπάς το καταστρέφεις, ενώ προσπαθούσες να το προστατεύσεις»…

το νου μας, την φροντίδα και την έγνοια μας στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων!»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Xανιά | «Όχι» στη μικροπολιτική με το Δημοτικό Γηροκομείο, λέει ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ

  1. HNTA MAΣ ΛΕΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ [ΜΠΑΛΑ] ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ …..ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ.

  2. Φυσικά κανένα μικρο ή μεγάλο πολιτικο παιχνιδι. Όλοι μαζί να ζητήσετε την επέμβαση εισαγγελεα και τέλος. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωες! Και μιλάμε για μια συνεχή ροή κρουσμάτων άρα κάτι δεν παει σωστά.

    ΥΓ. Σε άλλες περιπτώσεις γηροκομειων (πχ. Αθήνα και Ωραιόκαστρο) τα κανάλια και τα ΜΜΕ ήταν λαλίστατα. Τώρα σιωπή… Ελπίζω να μη φτάσουμε στο σημείο να χαθουν ζωές για να αποδωθουν οι ευθυνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook