Xανιά | Δυσκολίες στην πρόσβαση στα σχολεία για εκπαιδευτικούς των Σφακίων – «Έχει ανοίξει ο δρόμος», λέει ο Δήμαρχος | Video

xανιά-δυσκολίες-στην-πρόσβαση-στα-σχολ-1405305

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί των Σφακίων σε ό,τι αφορά την μετάβασή τους στις σχολικές μονάδες.

Οι εκπαιδευτικοί, όπως φαίνεται στο βίντεο του zarpanews.gr, είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται μέσα στον επικίνδυνο από χιόνια δρόμο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν σε κάποια σημεία εγκλωβίστηκαν κάτι που δυσκόλεψε την πρόσβασή τους στα σχολεία.

Ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιώτάκης, δήλωσε στο zarpanews.gr ότι από τις 8 το πρωί ο δρόμος έχει ανοίξει κανονικά με το χιόνι σε πολλά σημεία να έχει φτάσει και τους 10 πόντους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έγιναν όλες οι ενέργειες για να βοηθηθούν οι εκπαιδευτικοί καθώς κατά τη διάρκεια της ημέρας η χιονόπτωση συνεχιζόταν.

zarpanews.gr

One thought on “Xανιά | Δυσκολίες στην πρόσβαση στα σχολεία για εκπαιδευτικούς των Σφακίων – «Έχει ανοίξει ο δρόμος», λέει ο Δήμαρχος | Video

  1. Aυτό το πράγμα στο video δεν εννοείται ανοικτός δρόμος για ΙΧ. Υπάρχει λόγος να μπαίνουν οι εκπαιδευτικοί σε κίνδυνο αφού υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται το μάθημα εξ’ αποστάσεως τις ημέρες που χιονίζει? Ποιος αποφασίζει και με ποια κριτήρια εαν είναι ο δρόμος προσβάσιμος? Η 2βάθμια? Ο δήμος? Η τροχαία? Ποιος φέρει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος λόγω αντιξοότητας συνθηκών και εξαναγκασμού των εκπαιδευτικών να μεταβούν στα Σφακιά?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook