Xανιά | Αποτελέσματα Μικτού Tουρνουά Beach Volley

xανιά-αποτελέσματα-μικτού-tουρνουά-beach-volley-1070913

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Μικτό Τουρνουά Beach Volley που διοργάνωσε ο ΑΠΣ Ανεμος Χανίων το τριήμερο 4-6.7.2020.

Εξήντα αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν σε δύο κατηγορίες Golden και Silver. Νικητές στην κατηγορία Golden αναδείχθηκαν οι Ασπασία Ρηγάκου/ Μαραγκουδάκης Νίκος και στην δεύτερη θέση οι Χαρά Τζολάκη/Πασιούρας Φώτης.

Στην κατηγορία Silver νικητές οι Κωνσταντίνα Γκουγκουλή/ Κωνσταντίνος Κουβαριτάκης οι οποίοι επικράτησαν των Ελεάννα Κοκκίνη/Γιώργος Μαρκούδης.

Ειδικό βραβείο προσφοράς στο τουρνουά δόθηκε στην Ειρήνη Φιωτάκη και τον Μανώλη Τσιρλιάγκο. Για την επιτυχία της διοργάνωσης ευχαριστούμε τον Γιαννη Ντερμανάκη τον Δημήτρη Χαρισσάκη και τον Άγγελο Τάπο.

Ο Άνεμος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης «Barraki» και τους χορηγούς την καντίνα «Piranhas», το εστιατόριο «Θέρος», το «Laser life senses» το κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ «Θέρος» για τα πλούσια δώρα που πρόσφεραν στους νικητές, όπως και το κρεοπωλείο Μπούρμπος για την προσφορά στο μπάρμπεκιου των αγώνων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook