Ξανά υποψήφιος για Δήμαρχος Κισσάμου ο Θοδωρής Σταθάκης

ξανά-υποψήφιος-για-δήμαρχος-κισσάμου-772042

Την επίσημη ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του για τον Δήμο Κισσάμου, γνωστοποίησε ο νυν Δήμαρχος Θοδωρής Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης δηλώνει παρών και διεκδικεί μια νέα ευκαιρία για την ανανέωση της θητείας του ενώ στην επίσημη τοποθέτηση που κοινοποιεί, αναφέρει:

26 Μαρτίου 2019. Μια ημέρα μετά τον εορτασμό της Εθνικής μας παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Παναγίας μας. Σημαντική ημέρα για την Κρήτη, μια και ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Σπίρτζης την έναρξη του δεύτερου σταδίου υλοποίησης του ΒΟΑΚ, που θα περιλαμβάνει και το τμήμα Κίσσαμος-Χανιά, ως προαίρεση κατασκευής του κυρίως άξονα Χανίων-Ηρακλείου. Για ακόμη ένα λόγο σημαντική η σημερινή ημέρα, διότι ξεκινάει και επίσημα η προεκλογική περίοδος των  εξήντα ημερών η οποία θα διαρκέσει έως τις 26 Μαΐου 2019, ημέρα αυτοδιοικητικών εκλογών στην πατρίδα μας.

Εκλογές μ’ ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, αυτό του «Κλεισθένη Ι» (Ν. 4555/2018), όπως τον ονόμασε η Κυβέρνηση. Ενός νόμου που δίνει το δικαίωμα της ανεξαρτησίας των τοπικών κοινοτήτων από κάθε είδους εξάρτηση (κομματική, οικονομική κ.α.) και της δυνατότητας καθολικής έκφρασης της ετυμηγορίας  και της προτίμησης των κατοίκων τους. Ενός νόμου που θα αποφασίζουν οι πολλοί με αίσθημα ευθύνης και όχι ο ένας ή οι αντ’ αυτού. Ενός νόμου που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε μια ομάδα 40 ατόμων  ( για το δήμο μας) και να ζητήσουν την ευθύνη διαχείρισης των κοινών μας θεμάτων από τους συνδημότες μας.  Δεν υπάρχει δικαιολογία για κανέναν μας πλέον ότι του φταίει ο ένας ή ο άλλος, για ό, τι νομίζει ότι θα ήταν καλύτερο για τον τόπο του και δεν γίνεται, διότι το επιβάλλουν αόριστα κάποιοι… Η συμμετοχή όλων μας κάνει – και θα κάνει τη διαφορά – για ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό και πιο δίκαιο μέλλον.

Ο δήμος μας – αλλά και η χώρα συνολικά – πέρασε πολλά την τελευταία δημοτική περίοδο. Δυο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις το 2015, η εφαρμογή του νέου Νόμου 4412/2016  για τις δημόσιες συμβάσεις ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα επί δυο χρόνια κανείς φορέας να μην μπορεί να δημοπρατήσει έργα, αποτελώντας έτσι τροχοπέδη στην υλοποίησή τους, θεομηνίες κ.α.

Εμείς όμως σταθεροί στον αγώνα και στο όραμα μας για μια καλύτερη Κίσσαμο, μπορέσαμε και τα καταφέραμε! Ετοιμάσαμε μελέτες, δημοπρατήσαμε έργα, βάλαμε τις βάσεις για ένα πλήθος θεμάτων που χρόνιζαν, βελτιώσαμε τις δημοτικές μας υπηρεσίες και ο Δήμος Κισσάμου αναδείχθηκε σε όλη την Κρήτη για την μαχητικότητα και την διεκδικητικότητα, με την οποία αναζητήσαμε τις λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες μας.

Δηλώνουμε παρόντες και στη νέα προσπάθεια για τη συνέχιση αυτού του αγώνα που έχει πολύ και συνεχή δρόμο, διότι υπάρχουν ακόμα πολλά ανοικτά ζητήματα που χρήζουν της ίδιας αγωνιστικότητας και αποτελεσματικότητας από το Δήμο μας, για να μπορέσουν να ξεπεραστούν και να υλοποιηθούν οι μόνιμες λύσεις τους. Θα έχουμε το επόμενο διάστημα το χρόνο να σας τα παρουσιάσουμε συνολικά και αναλυτικά.

Τώρα, σας προσκαλούμε να δηλώσετε, όσοι περισσότεροι επιθυμείτε και μπορείτε, παρόντες στις εκλογές του Μαΐου 2019, με όποιους θεωρείτε καλύτερους, με όποιους σας εκφράζουν, με όποιους ταυτίζεστε σε θέσεις και απόψεις.

Μπορούμε Για την Κίσσαμο όλοι μαζί !

ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook