Ξανά στο βάθρο η τεχνική κολύμβηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

ξανά-στο-βάθρο-η-τεχνική-κολύμβηση-του-1239592

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκλήρωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στο Λινιάνο της Ιταλίας.

Πιστοποιώντας το μεγάλο τους ταλέντο, οι πρωταθλητές του ΝΟΧ κατάφεραν στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας των αγώνων να εξασφαλίσουν και πάλι θέση στο βάθρο.

Ειδικότερα, η αναφορά γίνεται για έναν από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής, τον Βασίλη Χατζηδάκη, ο οποίος αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την σκυτάλη 4×100 επιφάνεια, ενώ κέρδισε και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50μ. άπνοια. Συγκεκριμένα, ο Χατζηδάκης κολύμπησε στη σκυτάλη μαζί με τους Απόστολο Λαμπαδάρη, Ευστράτιο Ηλιάκη και Γιώργο Καλτσουκαλά σε 2:29.56 που τους χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Στο ατομικό του αγώνισμα, ο Χατζηδάκης ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου, σημειώνοντας χρόνο 15.37.

Ο Ιάσων Χίνος ολοκλήρωσε την παρουσία του στο παγκόσμιο με μία ακόμα υψηλή θέση και συγκεκριμένα την 6η, την οποία κατέλαβε στον τελικό των 800μ. επιφάνεια με χρόνο 6:49.38. Τέλος η σκυτάλη των κοριτσιών στην οποία συμμετείχε και η Χριστιάνα Σκυλουράκη μαζί με τις Ισμήνη Ευαγγελάτου, Φωτεινή Κούρτη και Φωτεινή Παππά κατάλαβε την 7η θέση με χρόνο 2:51.58.

Συνολικά οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέκτησαν πέντε μετάλλια, δύο χρυσά και τρία χάλκινα, από τα 12 συνολικά που συγκέντρωσε η ελληνική αποστολή, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον κόσμο στον πίνακα των μεταλλίων!

One thought on “Ξανά στο βάθρο η τεχνική κολύμβηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook