Ξανά στο δικαστήριο ο seriall killer της Κύπρου – Τι λέει για τον βιασμό 19χρονης

ξανά-στο-δικαστήριο-ο-seriall-killer-της-κύπρου-τ-856657

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οδηγείται εκ νέου ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Η Αστυνομία, αναμένεται να ζητήσει την κράτηση του για άλλες οκτώ μέρες αφού υπολείπεται ανακριτικό έργο, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζουν να αναζητούνται τα πτώματα άλλων δύο θυμάτων του.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η Αστυνομία έχει το δικαίωμα να ζητά την ανανέωση της κράτησης του για τρεις μήνες, εάν κρίνεται απαραίτητο για την ολοκλήρωση των ερευνών, προτού προχωρήσει με την καταχώρηση της υπόθεσης, σύμφωνα με το reporter.com.cy.

Ο 35χρονος θεωρείται ύποπτος για επτά φόνους εκ προμελέτης, ποινή που προβλέπει επτά φορές ισόβια, όσα και τα θύματα του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε ποτέ στα χρονικά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του reporter.com.cy., πέραν από τα όσα ομολόγησε, ο 35χρονος δεν προέβη σε οποιαδήποτε άλλη αποκάλυψη, ισχυριζόμενος ότι δεν διέπραξε άλλους φόνους, ενώ για την εξάχρονη επιμένει ότι πέθανε από πνιγμό και μετά την έριξε στη λίμνη του Ξυλιάτου.

Σε ό,τι αφορά στην καταγγελία για βιασμό 19χρονης, η οποία, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του «Ορέστη» μίλησε στις Αρχές, ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι δεν τη βίασε και ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με τη θέλησή της, θέση την οποία προέβαλε και πριν από δύο χρόνια, όταν προέβη σε καταγγελία αντιπερισπασμού εναντίον της νεαρής, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν απειλές.

Η 19χρονη ανέφερε στην καταγγελία της ότι είχε μιλήσει στη σύζυγο του 35χρονου, η οποία, μετά την καταγγελία, κλήθηκε στην Αστυνομία για συμπληρωματική κατάθεση, η οποία επιβεβαίωσε την συνομιλία με την παραπονούμενη.

Συνεχίζονται για 30η μέρα οι έρευνες

Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες των αρχών στην Κόκκινη Λίμνη για εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας με το πτώμα γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, σύμφωνα με το offsite.com.cy.

Χθες οι έρευνες ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα. Κύριο εμπόδιο των ερευνών οι τόνοι λάσπης που καθιστούν την ορατότητα στο βυθό της λίμνης μηδενική. Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι η λάσπη φτάνει μέχρι και πάνω από τη μέση του δύτη.

Αν η βαλίτσα δεν εντοπιστεί μέχρι σήμερα αναμένεται ότι οι έρευνες θα γίνονται με δύο δύτες ταυτόχρονα, καθώς η εταιρεία που συνδράμει τις έρευνες θα έχει στη διάθεση της άλλες δύο στολές.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες την Τρίτη φεύγει από την Κύπρο το σόναρ καθώς η σάρωση των δύο λιμνών έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει να προσφέρει περισσότερα στις έρευνες.

Αν στην Κόκκινη λίμνη δεν εντοπιστεί η βαλίτσα εντός του διαδρόμου που χωροθετήθηκε θα κληθούν εκ νέου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τοπογράφοι οι οποίο θα χωροθετήσουν νέα σημεία ερευνών με βάση τις καταγραφές του σόναρ.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook