Ξανά στη δράση ο ΝΟΧ αλλά και τα κορίτσια του Ν.Ο. Ρεθύμνου

ξανά-στη-δράση-ο-νοχ-αλλά-και-τα-κορίτσι-1160241

Αποφάσεις οι οποίες αφορούν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο ανδρών όπου λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES έλαβε η ΚΟΕ.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν μετά από σχετική συνεννόηση που έγινε με τα σωματεία στον επανασχεδιασμό που καθορίστηκε σχετικά με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Κατά συνέπεια, οι υποχρεώσεις για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι να ξεκινήσουν αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο 27 Μαρτίου με το ματς της 7ης αγωνιστικής κόντρα στη Βουλιαγμένη, ωστόσο λόγω υποχρεώσεων στην Ευρώπη για τους «μπέμπηδες» το ματς θα διεξαχθεί σε άλλη ημερομηνία.

Aντίστοιχα, για το γυναικείο πρωτάθλημα, αυτό θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου, μια εξέλιξη που αφορά και ενδιαφέρει τον Ναυτικό Ομιλο Ρεθύμνου, ο οποίος αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:

Νέα επανεκκίνηση, 27 Μαρτίου η Α1 Ανδρών και 1η Απριλίου η Α’ Γυναικών

Άλλη μια επανεκκίνηση, η δεύτερη στη φετινή αγωνιστική περίοδο, επιχειρούν τα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή (23/3) Τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ με τα αντίστοιχα Σωματεία.

Σύμφωνα με τη συζήτηση που έγινε, ο νέος σχεδιασμός στα δύο πρωταθλήματα, διαμορφώνεται ως εξής:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επαναρχίζει με την 7η αγωνιστική στις 27 Μαρτίου και ολοκληρώνεται η Κανονική Περίοδος στις 17 Απριλίου, με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής.

Στα πλέι οφ συνεχίζουν οι 6 πρώτες ομάδες της Κατάταξης, χωρίς μεταφορά αποτελεσμάτων από την Κανονική Περίοδο.

Α’ Φάση (19-23 Απριλίου): 3ος – 6ος, 4ος – 5ος, στις 2 Νίκες

Β’ Φάση (5-11 Μαΐου): 1ος – Νικητής 4-5, 2ος – Νικητής 3-6, στις 2 Νίκες

Γ’ Φάση (13-18 Μαΐου): Τελικός (θέσεις 1-2), στις 3 Νίκες και μικρός Τελικός (θέσεις 3-4), στις δύο Νίκες

Δεν υποβιβάζεται καμμιά ομάδα.

Σ’ ότι αφορά το Κύπελλο, όταν ολοκληρωθεί η Κανονική Περίοδος (17 Απριλίου), θα εκτιμηθεί αν υπάρχουν ημερομηνίες για την διεξαγωγή του.

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επαναρχίζει 1η Απριλίου με την 6η αγωνιστική. Ο Α’ Γύρος τελειώνει στις 11 Απριλίου και ο Β’ Γύρος διεξάγεται από 15 Απριλίου έως 16 Μαΐου.

Στα πλέι οφ, συνεχίζουν οι 4 πρώτες ομάδες της Κατάταξης στην Κανονική Περίοδο, όπως ίσχυε ως τώρα.

Α’ Φάση (19-24 Μαΐου): 1ος – 4ος, 2ος – 3ος, με μεταφορά αποτελεσμάτων από την Κανονική Περίοδο (3 Νίκες, ή 2 αν υπάρχουν μόνο Ισοπαλίες)

Β’ Φάση (27 Μαΐου – 4 Ιουνίου): Οι Νικητές στον Τελικό (θέσεις 1-2), στις 3 Νίκες οι Ηττημένοι στον μικρό Τελικό (θέσεις 3-4), στις 2 Νίκες.

Δεν υποβιβάζεται καμμιά ομάδα.

Για το Κύπελλο, ισχύει ότι και στην Α1 Ανδρών. Θα εκτιμηθεί ανάλογα, με τη λήξη της Κανονικής Περιόδου (16 Μαΐου).

Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής και των δύο Πρωταθλημάτων θα αναφέρονται στις σχετικές Ειδικές Προκηρύξεις τους, εντός των προσεχών ημερών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook