Ξανά στα θρανία – Άρχισαν οι εγγραφές στο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Xανίων

ξανά-στα-θρανία-άρχισαν-οι-εγγραφές-σ-827605

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Χανίων γνωστοποιεί στους μαθητές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις λυκειακές τους σπουδές και να αποκτήσουν απολυτήριο Γενικού Λυκείου αλλά και πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ότι έχουν αρχίσει οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το σχολικό έτος 2019-2020.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έχοντας συναίσθηση ότι απευθύνονται σε ενήλικες με ποικίλες υποχρεώσεις βρίσκονται δίπλα στους μαθητές σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους και τους στηρίζουν γνωστικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά.

Παράλληλα, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε πολιτιστικά προγράμματα, εθελοντικές δράσεις και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Οι μαθητές μπορούν να επισκεφθούν τις απογευματινές ώρες το σχολείο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, στο σχολικό συγκρότημα Αμπεριάς στην οδό Μουντάκη 1, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το νέο σχολικό περιβάλλον, να συζητήσουν με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους προβληματισμούς τους και τις δυνατότητες που αυτό τους προσφέρει και να κάνουν την ηλεκτρονική τους εγγραφή.

Για την εγγραφή απαιτούνται οι κωδικοί του TAXIS, email και ταυτότητα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 28210 43770 Κάθε απόγευμα από 19.00-21.00

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook