«Ξαφνικά ακούσαμε ένα μπαμ – Τα παιδιά ούρλιαζαν» – Τους έσπασαν το αμάξι ξημερώματα έξω από το σπίτι τους | Photos

ξαφνικά-ακούσαμε-ένα-μπαμ-τα-παιδιά-1446638

Επίθεση με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε πρακτικές υποκόσμου, δέχτηκε οικογένεια που κατοικεί στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου.

Το περιστατικό αφορά επίθεση στο αυτοκίνητο της οικογένειας, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία τους και έλαβε χώρα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Όπως εξιστορεί στο zarpanews.gr ο παθών, Γιάννης Χονδράκης, όλα έγιναν ξημερώματα: «Ξαφνικά ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και πεταχτήκαμε πάνω. Τα παιδιά τρόμαξαν, ούρλιαζαν, είναι πολύ μικρά, 5 και 10 ετών. Τα πεθερικά μου βγήκαν και είδαν τον δράστη και το πρωί βρήκαμε το αυτοκίνητό μας με σπασμένα όλα τα τζάμια και σοβαρές υλικές ζημιές».

Για το επεισόδιο έχει κατατεθεί μήνυση στις Αρχές και η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό. Ωστόσο, αυτό που επισημαίνουν στο zarpanews.gr o κ. Χονδράκης και η σύζυγός του είναι ότι δεν είναι δυνατόν εν έτη 2022 αυτά τα περιστατικά να μένουν ατιμώρητα και οι δράστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Ξαφνικά ακούσαμε ένα μπαμ – Τα παιδιά ούρλιαζαν» – Τους έσπασαν το αμάξι ξημερώματα έξω από το σπίτι τους | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook