Ξαδέλφια απέδρασαν από φυλακή, αλλά υποσχέθηκαν πως… θα επιστρέψουν

ξαδέλφια-απέδρασαν-από-φυλακή-αλλά-υπ-1059200

Δύο ξαδέλφια το είχαν «σκάσει» από τη φυλακή πριν από 15 ημέρες, ωστόσο είχαν αφήσει την υπόσχεση πως θα επιστρέψουν, καθώς πρώτα έπρεπε να διευθετούσαν ένα οικογενειακό πρόβλημα. Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να το κάνουν πράξη, καθώς όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας, συνελήφθησαν.

«Ο Ντάβαντ Ζουκάνοβιτς και ο Λιλ Αχμέτοβιτς, οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν την 3η Ιουνίου από τη φυλακή Rebibbia (στη Ρώμη) συνελήφθησαν στην επαρχία Πίζα», στην Τοσκάνη, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το υπουργείο.

Τα δύο ξαδέλφια Ρομά είχαν αφήσει ένα σημείωμα, όταν δραπέτευσαν, στο οποίο υπόσχονταν ότι θα επιστρέψουν στη φυλακή μόλις διευθετήσουν τα οικογενειακά προβλήματά τους, σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο σημείωμά τους εξηγούσαν ότι τα παιδιά τους βρίσκονταν σε δεινή θέση, εξαιτίας της εμπλοκής τους σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και έπρεπε να τα προστατεύσουν.

Έχοντας καταδικαστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και απάτη, τα δύο ξαδέλφια, που επρόκειτο να αποφυλακιστούν το 2029, είχαν υποσχεθεί να επιστρέψουν «το συντομότερο δυνατόν», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook