X-Factor: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα

x-factor-αυτή-είναι-η-ημερομηνία-που-θα-κάνει-917982

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του X-Factor, μέσα από τη συχνότητα του OPEN έχει ήδη ξεκινήσει αφού το μουσικό talent show πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (21.00 μμ), στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά θα κρατά το ρόλο της παρουσιάστριας σε talent show (μέχρι τώρα τη βλέπαμε στο ρόλο του κριτή), ενώ στην επιτροπή θα κάθονται οι: Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Στην πρώτη φάση του X-Factor, τον πιο δύσκολο ρόλο τον έχουν οι κριτές, αφού καλούνται να επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους. Για να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη νίκη, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 συναρπαστικά στάδια: τις Auditions, το Bootcamp, τα Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows.

Όλοι έχουν πείσμα, ταλέντο και όνειρα, όμως μόνο ένας διαθέτει το X Factor και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook