Xαλκιδική: Πέθανε 55χρονος που περίμενε το ασθενοφόρο | Δεύτερη περίπτωση σε λίγες ημέρες

xαλκιδική-πέθανε-55χρονος-που-περίμενε-502117

Νέο τραγικό συμβάν σημειώθηκε στη Χαλκιδική, καθώς μόλις σε λίγα μόνο 24ωρα ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του εξαιτίας αυτή τη φορά της έλλειψης οδηγού ασθενοφόρου.

Την αποκάλυψη πραγματοποίησε εθελοντής διασώστης ο οποίος πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Αnt1. Οπως επισήμανε, κλήθηκε εκείνος στο σημείο προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον άτυχο 55χρονο ο οποίος είχε υποστεί έμφραγμα.

Ο άτυχος 55χρονος υπέστη έμφραγμα στο χωριό Νέα Σκιώνη, στην περιοχή της Κασσάνδρεια, όπου και διαθέτει Κέντρο Υγείας και ασθενοφόρο. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως δεν διαθέτει προσωπικό με αποτέλεσμα το όχημα να βρίσκεται ακινητοποιημένο. Να σημειωθεί, πως το αμέσως επόμενο διαθέσιμο ασθενοφόρο απείχε από το σημείο 80 χιλιόμετρα το οποίο είχε κληθεί να συνδράμει σε άλλο περιστατικό στην περιοχή του Πολυγύρου. Αυτό σήμαινε πως θα μπορούσε να μεταβεί για να παράσχει τις υπηρεσίες στον 55χρονο μόνο στην περίπτωση που ολοκληωνόταν το περιστατικό που ήταν ήδη σε εξέλιξη. Η ώρα που υπολογιζόταν πως θα χρειαζόταν είναι πάνω από εκείνη της μίας. Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε με αποτέλεσα να καταλήξει λίγο αργότερα.

Να σημειωθεί, τέλος, πως είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα πολύ μικρό χρονικό διάστημα αφού το Σάββατο ένας 38χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο δύο ώρες αργότερα.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook