Wimbledon: Το μονοπάτι της Σάκκαρη στο Λονδίνο

wimbledon-το-μονοπάτι-της-σάκκαρη-στο-λονδίνο-1404984

Καλή είναι θεωρητικά η κλήρωση για την Μαρία Σάκκαρη στο Wimbledon καθώς αποφεύγει την Σβιόντεκ ως τον τελικό

Τις αντίπαλές της στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon έμαθε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια απέφυγε την Ιγκα Σβιόντεκ και από την στιγμή που λείπει και η εξπέρ στο γρασίδι, Σαμπαλένκα, στο χέρι της είναι να κάνει την υπέρβαση.

Αποφεύγει τα μεγαθήρια ως τα προημιτελικά όπου εκεί, αν φτάσει, η παίκτρια που μπορεί να συναντήσει με το υψηλότερο seeded είναι η Ανετ Κονταβέιτ, μια αντίπαλος που της έχει γίνει μεν εφιάλτης πέρυσι, αλλά είναι σε πολύ κακή κατάσταση τους τελευταίους μήνες και μόλις άλλαξε προπονητή.

Αν κάνει την υπέρβαση και φτάσει ως τα ημιτελικά, τότε θα συναντήσει είτε την Ζαμπέρ, είτε την Κόλινς.

Στον πρώτο γύρο η Σάκκαρη θα έχει το ευκολότερο έργο ίσως από όλες τις τενίστριες, καθώς παίζει με το Νο572 (!) της κατάταξης, την Αυστραλή Ζόι Χιβς, η οποία μέσω προκριματικών έκανε την έκπληξη και μπήκε στο κυρίως ταμπλό.

Στον επόμενο γύρο το πιθανότερο είναι να παίξει πάλι με τενίστρια από την Αυστραλία καθώς αντίπαλός της θα είναι είτε η Ντάρια Σάβιλ, είτε η Βουλγάρα Τόμοβα.

Στον τρίτο γύρο πιθανότερες αντίπαλες είναι μία εκ των Κιρστέα και Μαρία, ενώ στις «16» μία εκ των Οσταπένκο και Τρεβιζάν.

Στα προημιτελικά αν δεν βρει την Κονταβέιτ, θα παίξει λογικά με μία εκ των Χαντάντ Μάια (σε τρομερή κατάσταση), Μπένσιτς και Καλίνινα, ενώ στα ημιτελικά εκτός της Ζαμπέρ και της Κόλινς, υπάρχουν και οι Κέρμπερ, Ραντουκάνου, Κις και Μέρτενς.

Η Σβιόντεκ έχει δύσκολο ταμπλό με Μουγκουρούθα, Κρεϊτσίκοβα και Πεγκούλα, Αντρεέσκου, Στέφενς και Ριμπάκινα στο ίδιο τέταρτο, ενώ η Σερένα Γουίλιαμς, στην επιστροφή της στο απλό, θα παίξει με την Γαλλίδα Ταν, ενώ ακολουθούν στους επόμενους γύρους (πιθανότατα), Τόρμο, Πλίσκοβα και Γκοφ ή Ανισίμοβα, με την Μπαντόσα πιθανή αντίπαλο στα προημιτελικά, αν φτάσει ως εκεί.

Πιθανοί προημιτελικοί

Σβιόντεκ – Πεγκούλα

Μπαντόσα – Πλίσκοβα

Κόλινς – Τζαμπέρ

Σάκκαρη – Κονταβέιτ

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook