“Welcome Chinese»! Πως θα φέρουμε τους Κινέζους στα Χανιά

welcome-chinese-πως-θα-φέρουμε-τους-κινέζους-στα-811855

Η προσέλκυση του τεράστιου αριθμού των Κινέζων τουριστών είναι ο στόχος της ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην αίθουσα διαλέξεων «Δ. Γαγάνης» του ΕΒΕΧ, παρουσία της πρέσβειρας της Κίνας στην Ελλάδα.

Όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου από τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ κ. Αντώνη Ροκάκη για να γίνει δυνατή η προσέλκυση των επισκεπτών από την Κίνα «θα πρέπει να γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη, αλλά και την δυνατότητα να προάγουμε σωστά το χαρακτηριστικό που μπορεί  να κάνει τη διαφορά προκειμένου να είμαστε εμείς αυτοί που θα προτιμηθούν έναντι άλλων περιοχών».

Ο κ. Ροκάκης επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Welcome Chinese» το οποίο αναφέρεται σε φορέα πιστοποίησης επιχειρήσεων και οργανισμών για την υποδοχή των Κινέζων τουριστών.

Από την πλευρά του ο κ. Ηλίας Παπαγεωργίου υπεύθυνος συντονισμού στην Ελλάδα του “Welcome Chinese», είπε  πως πρόκειται για πρόγραμμα που προέρχεται από την Ακαδημία Τουρισμού της Κίνας και έχει να κάνει με την δημιουργία και ανάδειξη προορισμών σε όλο τον κόσμο φιλικών προς τους Κινέζους τουρίστες.

Ο κ. Παπαγεωργίου είπε πως το εν λόγο πρόγραμμα υποδεικνύει τις προϋποθέσεις για να θεωρηθεί ένας προορισμός φιλικός προς τους Κινέζους επισκέπτες.

Αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των κινέζων τουριστών ο κ. Παπαγεωργίου είπε πως ξοδεύουν την ημέρα όσα μπορεί να ξοδέψει ένας από τους καλύτερους επισκέπτες στην χώρα καθόλη την διάρκεια των διακοπών του.

Σημείωσε δε πως το ποσοστό των Κινέζων που μπορεί να κάνει διακοπές ανέρχεται στο 7% του πληθυσμού το οποίο όπως τόνισε διαθέτει διαβατήριο.

Επεσήμανε τέλος πως για να μπορεί η Ελλάδα να μετέχει σε αυτή τη ροή θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις τους που έχουν τόσο την δική τους  ιδιαίτερη κουλτούρα όσο και τις ιδιαιτερότητες της γλώσσας τους.

zarpanews.gr

4 thoughts on ““Welcome Chinese»! Πως θα φέρουμε τους Κινέζους στα Χανιά

  1. Όχι παιδιά μη φτάνει!!!!
    Μας τρομάζετε… Οι Κινέζοι είναι πολλοί.
    Έχουμε τους Αμερικανούς τους Άγγλους τους Γερμανούς τους Σκανδιναβούς τελευταία γεμίσαμε και Ιταλούς, ξεσπιτωθηκαμε για να τους νοικιάζουμε τα δωμάτια και μένουμε στις αποθήκες και τις στάνες..
    Όχι άλλη ανάπτυξη σε παρακαλώ Αλέξη μη!

  2. Πολύ θλιβερή η σημερινή εικόνα του επιμελητηρίου.
    Κατώτερο των περιστάσεων σε ολα. Ας δούμε τι κάνουν όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά και στα Τρίκαλα πχ.
    Φτωχοί συγγενείς έχουμε γίνει.

  3. Γιατί θα πάρουν τα αδέσποτα? Τα μαγειρεύουμε? Ήξερα ότι τρώνε φίδια αλλά όχι και σκύλους….
    Παιδιά πρέπει να παράγουμε και κάτι σ αυτήν την χώρα .
    Δε γίνεται να είμαστε όλοι σερβιτόροι και ξενοδόχοι και κραχτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook