Βρούτσης: Δεν είναι υγιής η ρύθμιση για τις 120 δόσεις

βρούτσης-δεν-είναι-υγιής-η-ρύθμιση-για-868422

Οι δηλώσεις προθέσεων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες. Μετά τη Μιράντα Ξαφά που «ενθουσιάζεται» από τις ταξικές ανισότητες και τον Συντονιστή Ετεροδημοτών της ΝΔ που «ξερνάει» σεξισμό και ρατσισμό (και τη διαγραφή του από το κόμμα), ένα ακόμα «γαλάζιο» στέλεχος έκανε δήλωση προθέσεων.

Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο 12th Insurance Conference, έκανε σαφές ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων που θεσμοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ… δεν τους κάνει.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι απορρίφθηκε και καταδικάστηκε η πρόταση του ασφαλιστικού, όπως είναι σήμερα» υπογράμμισε ο Βρούτσης, ενώ σημείωσε ότι «οι πολίτες δεν αποδέχτηκαν την παροχολογία».

Αναφορικά με τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι «με αυτούς τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές, το φαινόμενο θα επαναληφθεί και υποστήριξε ότι η ρύθμιση των 120 δόσεων, όπως κάθε ρύθμιση, υπονομεύει την εθνική οικονομία, αλλάζει την κουλτούρα των πληρωμών και όσον αφορά στον υγιή ανταγωνισμό γίνεται τροχοπέδη για τις συνεπείς επιχειρήσεις και τον συνεπή πολίτη».

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook