Βρώμα και δυσωδία στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων – Τι συμβαίνει με την καθαριότητα;

βρώμα-και-δυσωδία-στα-κρατητήρια-του-α-816300

Χωρίς καθαρίστριες έχουν μείνει εδώ και μήνες τα κρατητήρια στο υπόγειο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στα Χανιά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr. 

Στο μεταξύ, όσο ο διαγωνισμός καθαριότητας παραμένει «στον αέρα» η κατάσταση διαρκώς επιδεινώνεται με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους, για τους κρατούμενους και για την δημόσια υγεία.

Ας ελπίσουμε, η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ που παραμένει αμετακίνητη μετά την θετική έκβαση των κρίσεων να ασχοληθεί με το τόσο κρίσιμο αυτό θέμα που την εκθέτει.

Άκυρη η προκήρυξη του διαγωνισμού

Στο μεταξύ, από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώθηκε ότι

 την 13.11.2018, με την υπ’ αριθ. 6481/6/11-γ ανακοίνωση (ΣΟΧ 1/2019) προκηρύχτηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (35) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης,

 την 07.02.2019 με τον Ν. 4590/2019 (ΦΕΚ 17Α’/7.2.2019) και ειδικότερα με το άρθρο 64 επαναπροσδιορίστηκαν η ιδιότητα του τρίτεκνου ή του τέκνου τρίτεκνης οικογένειας.

Κατόπιν τούτου ακυρώνεται η παραπάνω προκήρυξη της πρόσληψης του προσωπικού και σταματά η παραλαβή των δικαιολογητικών των υποψηφίων, ενώ όσοι έχουν αποστείλει ήδη αιτήσεις συμμετοχής θα ενημερωθούν για την επιστροφή των δικαιολογητικών τους.

Σημειώνεται ότι αναμένεται η επανέγκριση της ανακοίνωσης από το Α.Σ.Ε.Π. για την πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού, οπότε θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.»

zarpanews.gr

One thought on “Βρώμα και δυσωδία στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων – Τι συμβαίνει με την καθαριότητα;

  1. Και μόνο ότι τα κρατητήρια είναι στο υπόγειο του κτιρίου τα καθιστά παράνομα. Απορώ με τις διάφορες οργανώσεις που επισκέπτονται τα κρατητήρια (π.χ. Διεθνής αμνηστία) πώς δεν έχουν κάνει κάποια παρέμβαση.
    Ούτε καν η τωρινή κυβέρνηση. Στοιβάζουν στα υπόγεια ανθρώπους για έξι μήνες λες και είμαστε Τουρκία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook