Βρίσκει και κάνει ο Μητσοτάκης: Ο Ανδρουλάκης άφησε αφύλακτη τη δεξιά πλευρά του ΠΑΣΟΚ

βρίσκει-και-κάνει-ο-μητσοτάκης-ο-ανδρο-1655358

Μόνο αμηχανία δείχνει η θέση πως η ΝΔ χτυπάει το ΠΑΣΟΚ γιατί το θεωρεί το βασικό της αντίπαλο – Το χτυπάει γιατί μπορεί να το λεηλατήσει!

Με μεγάλη αμηχανία αντιδρά η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη στην ολομέτωπη επίθεση που εξαπολύει στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Νίκο Ανδρουλάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η επίθεση του Μητσοτάκη γίνεται γιατί φοβάται το ΠΑΣΟΚ, που είναι ο πραγματικός αντίπαλος της Δεξιάς, αντιθέτως με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο χορηγός της!

Ενώ, δηλαδή, ο Μητσοτάκης λεηλατεί το ΠΑΣΟΚ και επιχειρεί να του δημιουργήσει ασφυξία, ο επικεφαλής του συνεχίζει τον… διμέτωπο, που κατ΄ ουσίαν αποτελεί τον καλύτερο χορηγό της Νέας Δημοκρατίας!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ίσως επειδή φοβήθηκε να συγκρουστεί με τη δεξιά πτέρυγα του κόμματός του και τα συμφέροντα που τη στηρίζουν, ίσως επειδή είναι μαζί της πολιτικά, συνεχίζει μια πολιτική που καθιστά τον ίδιο και το κόμμα του απολύτως ευάλωτο στο διεμβολισμό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Κακά τα ψέματα, η ταύτιση της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί δώρο προς το μέγαρο Μαξίμου, όπως και η απόρριψη της προοδευτικής διακυβέρνησης, καθώς έχει ως αποτέλεσμα η πρόταση Μητσοτάκη για αυτοδυναμία να φαντάζει ως η μοναδική ρεαλιστική πρόταση για μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ!

Θυμίζουμε δε ότι το 2019, λίγο πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, το ΠΑΣΟΚ, πιεζόμενο και πάλι από τη ΝΔ και προκειμένου να αντέξει την πίεση αυτή, δήλωσε πως θα παράσχει ψήφο ανοχής σε μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν αυτή δεν έχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή!

Είχε δε προηγηθεί η παράδοση της εξουσίας από τον Γιώργο Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά και η μετά από λίγες ώρες ανάκληση της συμφωνίας, η ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου από το …ΠΑΣΟΚ (!), η συμμετοχή των δυο κομμάτων στην οικουμενική υπό τον Λουκά Παπαδήμο και, εν συνεχεία, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Τέλος, ο πρωταγωνιστικός ρόλος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μαζί με εκδοτικά συμφέροντα, στη διαμόρφωση του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου.

Αντιθέτως, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, το ΠΑΣΟΚ κάνει …διμέτωπο, με τον Μητσοτάκη να βρίσει αφύλακτη τη δεξιά του πλευρά και να ξεκινάει τη λεηλασία!

Κάνουμε πουθενά λάθος;

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook