Βρήκε τον… μπελά του ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου

Ο αγοραστής και νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου που πουλήθηκε στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Νέου Δρόμου στην Πάτρα εμφανίστηκε με το πρόσωπό του και μίλησε στο Mega για την περιπέτεια που ζει εδώ και καιρό.

Ο Θεοχάρης Μαρκουλής βρήκε μέσω αγγελιών από την Πάρμα της Ιταλίας το σπίτι που ήθελε να πουλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και παρότι είναι άκρως ικανοποιημένος από την αγορά, λέει ότι ανακαινίζει πλήρως το διαμέρισμα και επισημαίνει ότι δεν τον ενοχλεί η παραφιλολογία γύρω από την υπόθεση, από τότε που προέβη στην κίνηση αυτή έχει χάσει τον ύπνο του.

Όπως είπε, η αρχική τιμή του ακινήτου ήταν στα 30.000 ευρώ, όμως ύστερα από αντιπροσφορά που έγινε, ύψους 40.000 ευρώ, η τιμή ανέβηκε και τελικά το ποσό «κλείδωσε» στα 33.000 ευρώ.

Το δράμα του είναι ότι έχασε πριν από λίγο καιρό τη σύντροφό του από καρκίνο («Εδώ και 3 μήνες ήμουν από πάνω από τη σύντροφό μου. Δεν ήθελε νοσοκομείο») και ερχόμενος στην Ελλάδα για να ξεπεράσει τον θάνατο δεν βρίσκει ηρεμία στο πένθος του από τους δημοσιογράφους που πολιορκούν το σπίτι.

«Ζω 25 χρόνια στην Πάρμα της Ιταλίας. Είχα σύντροφο Ιταλίδα και έψαχνα να βρω ένα σπίτι μέσω Internet, πήρα κάποιον μεσίτη, του είπα το τι ακριβώς ζητάω, μου έδειξε ένα σπίτι στις εργατικές κατοικίες, που το σημαδεύουν εδώ και 40 ημέρες οι δημοσιογράφοι και δεν με αφήνουν να βρω την ησυχία μου, γιατί έχασα και την σύντροφό μου…

Μου έδειξε ένα σπίτι, του είπα ότι δεν θέλω σε εργατική πολυκατοικία, να βρούμε κάτι άλλο. Μου έστειλε ένα βίντεο δύο λεπτών και άλλαξα γνώμη. Του είπα ότι θέλω να το κλείσουμε το σπίτι, να δώσω προκαταβολή».

«Είδα το όνομα Ελένη Λεγάτου και κάτι μου θύμιζε. Κάλεσα τον δικηγόρο μου στην Πάτρα και μου είπε ότι το σπίτι δεν έχει σχέση με την Πισπιρίγκου. Με έπεισε, βέβαια στενοχωρήθηκα στην αρχή», δήλωσε.

Από τότε, εδώ και 40 ημέρες, ζει όπως λέει ένα δράμα καθώς τον κυνηγούν κανάλια και δημοσιογράφοι και δεν τον αφήνουν σε ησυχία, ενώ ο ίδιος βρίσκεται σε πένθος.

«Κάθε μέρα οι δημοσιογράφοι ήταν από κάτω. Έχω 40 ημέρες που δεν έχω ηρεμήσει», τονίζει ενώ επισημαίνει ότι και εκείνος αν ήταν στη θέση της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου το ίδιο θα έκανε, για να βοηθήσει το παιδί του.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ