Βρήκε κρυφό χρηματοκιβώτιο την πρώτη μέρα στο καινούργιο σπίτι – Τι ήταν μέσα | Video

βρήκε-κρυφό-χρηματοκιβώτιο-την-πρώτη-1436984

Αγοράζετε ένα σπίτι και είστε σούπερ ενθουσιασμένοι με τη νέα προοπτική που ανοίγει μπροστά σας. Μετακομίζετε και την πρώτη μέρα παρατηρείτε κάτι μεταλλικό πίσω κάτι ξύλα στον τοίχο. Ένα χρηματοκιβώτιο ξεπροβάλει και μαζί ένα κάρο θεωρίες για το τι μπορεί να περιέχει.

Τις περισσότερες φορές αυτό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι βρύσες που τρέχουν, πρίζες που δεν λειτουργούν ή κάποια υγρασία που δεν είχαμε προσέξει. Μία χρήστης του TikTok ωστόσο μοιράστηκε την δική της ανακάλυψη στο νέο της σπίτι και η οποία δεν είναι καθόλου συνηθισμένη.

Η Αμερικανίδα χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε έναν ολόκληρο λογαριασμό στο TikTok για να καταγράψει την προσπάθειά της να διαρρήξει το μυστηριώδες χρηματοκιβώτιο που κρυβόταν στο νέο της τζάκι.

@fireplacesafe First day in my new house and I FOUND A SAFE IN THE FIREPLACE! #safeinwall #safe #houseoftiktok #diy #inwall #treasure #treasurehunt #rennovation #fireplaceproject #wallsafe ♬ original sound – Fire Place Safe

Το βίντεο που έχει πάνω από 74 εκατ. views

Πριν πάρει τα κλειδιά του νέου της σπιτιού, η γυναίκα είχε ένα προαίσθημα ότι το απομονωμένο τμήμα του τζακιού θα μπορούσε να κρύβει κάτι καλό. Έτσι, όπως ήταν φυσικό, ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα της για να αφαιρέσει τα στρώματα ξύλου που κάλυπταν την πρόσοψη.

Σε ένα viral βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 74 Εκατομμύρια προβολές, έγραψε: «Βρήκα ένα χρηματοκιβώτιο την πρώτη μέρα στο νέο μου σπίτι».

Και φαίνεται ότι ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να το διαρρήξει – καθώς, κατά περίεργο τρόπο, η πρόσοψη του χρηματοκιβωτίου είχε ήδη τρεις μικρές τρύπες στο μπροστινό μέρος. Ευτυχώς, ο μπαμπάς της ήρθε οπλισμένος με μια «κατασκοπευτική κάμερα» – και έτσι εντόπισαν κάποια «τυφλά» σημεία στην αριστερή γωνία – αλλά τελικά δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα.

Σε ένα βίντεο που ακολούθησε, η γυναίκα εξήγησε πώς το σπίτι είχε χτιστεί τη δεκαετία του 1950 και οι άνθρωποι από τους οποίους το αγόρασε δεν γνώριζαν στην πραγματικότητα τι υπήρχε πίσω από τα ξύλινα πάνελ.

@fireplacesafe Reciepts on my chimney safe! Yes it’s a safe, and I found the brand and model! Today my friends are coming to see if we can open it! #safe #diy #safeinwall #foundinwall #wall #fireplacemakeover #treasure #treasurehunting ♬ original sound – Fire Place Safe

Αφού έψαξε για χρηματοκιβώτια της δεκαετίας του 1980, η γυναίκα βρήκε τελικά το ακριβές μοντέλο στο Google Images. Στη συνέχεια κάλεσε έναν εμπειρογνώμονα ο οποίος επιβεβαίωσε ότι κάποιος άλλος κατάφερε να το σπάσει και να ξεκλειδώσει την πόρτα από το εξωτερικό.

Το περιεχόμενο που τους εξέπληξε

@fireplacesafe The one where they open the safe, part two! The safe contents! #safeinwall #safeinhouse #safeinhouse #fireplace #diy #homerenovation #treasurehunt #safeinwalls #safe #houseoftiktok #foundinwall #treasurehunting #inwall ♬ original sound – Fire Place Safe

Εμβαθύνοντας στα περιεχόμενα του χρηματοκιβωτίου, η γυναίκα και οι φίλοι της ανακάλυψαν ένα νόμισμα της 50ής επετείου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επιπλέον, το χρηματοκιβώτιο περιείχε επίσης κάποιους πολύτιμους λίθους και τραπουλόχαρτα.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι υπήρχε μια εφημερίδα του 1850, η οποία είχε διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση.

@fireplacesafe Reading classifieds from the 1850’s in the newspaper I found in the safe. #newspaper #treasurehunt #antiques #fireplace #safe #safeinwall #safeinhouse ♬ original sound – Fire Place Safe

«Αν αυτή η εφημερίδα είναι όντως από το 1850 και σε τόσο καλή κατάσταση, μπορεί να αξίζει κάτι», απάντησε κάποιος. «Θα πρέπει να τη χειριστείτε με προσοχή και να την εκτιμήσετε».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook