Βρήκαν τσιμεντωμένο μοντέλο πέντε μήνες μετά την εξαφάνισή του | Photos

βρήκαν-τσιμεντωμένο-μοντέλο-πέντε-μή-941900

Νεκρή μέσα σε ένα ξύλινο κιβώτιο μέσα σε τσιμέντο εντοπίστηκε η 24χρονη Εσμεράλντα Γκονζάλες, ενώ η οικογένειά της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της από το τέλος Μαΐου.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στην έρημο της Νεβάδα, ενώ η 24χρονη αγνοείτο από το σπίτι της στο Λας Βέγκας εδώ και πέντε μήνες, ενώ οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της καθώς δεν είχαν νέα της αρκετές ημέρες.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι οι δράστες του εγκλήματος είχαν κάνει ένεση με καθαριστικό πισίνας στην κοπέλα και τη στραγγάλισαν. Την Τετάρτη, η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα σε ένα ξύλινο κουτί με τσιμέντο και εγκαταλελειμμένο στην έρημο βόρεια του Λας Βέγκας στις 8 Οκτωβρίου. Το πτώμα φέρεται να ανήκει στην Γκονζάλες, αν και ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα ταυτοποίηση.

Δύο ύποπτοι συνελήθησαν σχετικά με τον φόνο. Πρόκειται για τον 45χρονο Κρίστοφερ Πρεσπιπίνο και τη σύντροφό του την 31χρονη Λίζα Μορτ που φέρεται να γνώριζε για τον φόνο και τον συγκάλυψε. Ο Πρεστιπίνο κατηγορείται ότι απήγαγε και σκότωσε την 24χρονη στραγγαλίζοντάς τη και δηλητηριάζοντάς τη, σύμφωνα με τη Las Vegas Review Journal.

Στη συνέχεια πήρε ακραία μέτρα για να κρύψει το πτώμα, νοικιάζοντας τρέιλερ και εγκαταλείποντας το νεκρό μοντέλο στην έρημο, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook