Βρήκαν ποιος κρέμασε το σκύλο από τη γέφυρα των Νεροκούρου στα Χανιά

Εξιχνιάστηκε σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για παραβάσεις της Νομοθεσίας «Περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς», σε ένα φρικιαστικό σκηνικό που είχε καταγγείλει το zarpanews.gr (δείτε εδώ).

Ειδικότερα από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκε
υπόθεση κακοποίησης και θανάτωσης ζώου συντροφιάς (σκύλος) ο οποίος βρέθηκε την 10.02.2021 σε περιοχή του Δήμου Χανίων, απαγχονισμένος.

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπός- δράστης ο οποίος είχε προβεί στην παραπάνω πράξη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

zarpanews.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΗΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑΧΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ