Βρέθηκε σημάδι στο χέρι της 7χρονης που κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε στις τουαλέτες σχολείου

βρέθηκε-σημάδι-στο-χέρι-της-7χρονης-που-1699945

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την καταγγελία οικογένειας, σύμφωνα με την οποία 7χρονη μαθήτρια έπεσε θύμα κακοποίησης στις τουαλέτες του σχολείου της στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. (δείτε ΕΔΩ)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία που προέκυψε από τα λεγόμενα του παιδιού, άγνωστοι έδεσαν με σχοινί και φίμωσαν με ταινία την 7χρονη μέσα στις τουαλέτες του Δημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισαν στο σπίτι. Ακολούθησε η καταγγελία στην Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε έρευνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί το σχοινί με το οποίο δέθηκε το παιδί αλλά ούτε και η ταινία με την οποία φιμώθηκε. Επίσης, παρά το γεγονός ότι έχουν ληφθεί αρκετές καταθέσεις δεν υπήρξε κάποια εξ αυτών που να παρέχει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Όσοι κλήθηκαν για κατάθεση ανέφεραν ότι δεν γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αλλά και οι ειδικοί παιδοψυχολόγοι συνεχίζουν την προσπάθεια άντλησης περισσότερων στοιχείων από την 7χρονη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έχει ένα σημάδι στο χέρι από μικροτραυματισμό. Ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν το τραύμα αυτό προήλθε από σχοινί.

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook