Βρέθηκε παρουσιάστρια που έβαλε στη θέση του τον Άδωνη Γεωργιάδη. H Ράνια Τζίμα | Video

βρέθηκε-παρουσιάστρια-που-έβαλε-στη-θ-1134477

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχει σε τηλεοπτικά πάνελ που του χαϊδεύουν – για ευνόητους λόγους – τα «αυτιά». Ε, όταν μία παρουσιάστρια, συγκεκριμένα η Ράνια Τζίμα, τον αντιμετωπίζει όπως ακριβώς πρέπει ν’ αντιμετωπίζουν οι παρουσιαστές τους πολιτικούς όλων των κομμάτων, έχει τη σημασία του.

Αποτελεί είδηση.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κλήθηκε να μιλήσει για τον κορονοϊό, την οικονομία και το τέλος του lockdown, ωστόσο θέλησε πρώτα να τοποθετηθεί ξανά για την περιβόητη δήλωσή του για τον τουρισμό και αν συνέβαλε στην αύξηση των κρουσμάτων.

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ως θλιβερή την αντιμετώπιση της δήλωσής του από το Mega, το δελτίο ειδήσεων, την παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα και τους συνεργάτες της, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της δημοσιογράφου.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε ότι το άνοιγμα του τουρισμού τον Ιούνιο προκάλεσε την αύξηση των κρουσμάτων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και το επεσήμανε ξανά σε όλους τους τόνους.

Παρά το γεγονός ότι το ίδιο το video τον διαψεύδει.

Ακολουθεί ο έντονος διάλογος με τη Ράνια Τζίμα:

-Είπατε ότι κερδίσαμε τη μάχη τον Μάρτιο. Μπορείτε να ισχυριστείτε το ίδιο τώρα με αυτά τα νούμερα; Ανακοινώνετε συνέχεια νέα μέτρα και αυτό δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον σχεδιασμό σας. Αυτό περίπου ήταν και αυτό που είπατε και χθες, είτε έχει να κάνει με τον τουρισμό είτε δεν έχει και που σας έβαλε και πολύ στο πλαίσιο της πολιτικής συζήτησης. Σας ξέφυγε, λοιπόν, η κατάσταση υπουργέ; Κάνατε λάθος υπολογισμούς;

-Πρώτα από όλα να κάνω μια μικρή παρένθεση για τα χθεσινά. Τη δική μου δήλωση, την σπέκουλα των πολιτικών μου αντιπάλων, θλιβερή αλλά και τις ευθύνες δημοσιογράφων όπως και του δελτίου σας και υμών προσωπικώς, εννοώ της κυρίας Τζίμα και των υπευθύνων του δελτίου του mega που ήταν θλιβερή όλη η χθεσινή αντιμετώπιση του περιστατικού.

Κυρίως ότι ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ δεν είπα ποτέ τίποτα για τον τουρισμό. Όλο αυτό προέκυψε από ένα λάθος τίτλο.

-Προσβάλλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου και αυτό δεν μπορώ να το προσπεράσω.

–Και εσείς εμένα χθες πάρα πολύ.

-Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο. Να δούμε μαζί τι είπατε και να βγάλουν οι τηλεθεατές τα συμπεράσματά τους.

Αν ξέραμε ότι ο ιός δεν θα έρθει τον Οκτώβριο αλλά τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο θα είχαμε κινηθεί διαφορετικά”. Τι από τα ελληνικά μας είναι τόσο κακό, κ. Γεωργιάδη; Τι δεν καταλάβαμε καλά;

–Συγγνώμη παίξατε αυτή τη δήλωση και συνεχίζετε να πιστεύετε ότι εγώ συνέδεσα τον τουρισμό με τον κοροναϊό;

-Βεβαίως.

–Τώρα δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Το αφήνω στην κρίση των τηλεθεατών σας. Θα παίρναμε άλλα μέτρα, όχι δεν θα ανοίγαμε τον τουρισμό. Ο τουρισμός δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων για αυτό και η αύξηση έγινε μήνα Νοέμβριο όταν ο τουρισμός έχει προ διμήνου τελειώσει. Όπως ξέρετε η διασπορά του ιού παίρνει 14 μέρες. Άρα θα ήταν ανόητο, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρει τέτοιες ανοησίες, να συνδέσει την αύξηση του κοροναϊού με τον τουρισμό στην Ελλάδα. Αυτό που είπα είναι ότι ναι η ταχύτητα αυτής της πανδημίας έπαιξε πολύ γρηγορότερα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη από ότι είχαμε υπολογίσει.

Οι γιατροί υποστήριζαν ότι με την αύξηση της θερμοκρασίας ο ιός θα αποδυναμωθεί. Αυτό δεν έγινε. Εγώ χθες δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που συζητάγατε εσείς στο δελτίο σας, όλοι οι άνθρωποι μεταξύ σας.

Για μια τόσο αυτονόητη αλήθεια να δεχτώ τέτοια επίθεση από εσάς δεν το περίμενα. Οι Έλληνες δεν χρειάζονται ούτε καβγάδες ούτε κουτσομπολιά.

-Οι χαρακτηρισμοί ξεκίνησαν από εσάς.

–Εγώ δέχτηκα επίθεση χθες με απαράδεκτο τρόπο.

-Από πότε η δημοσιογραφία είναι επίθεση και η καταγραφή των γεγονότων κύριε Γεωργιάδη;

–Όχι άλλο λάσπη δεν τη δέχομαι.

-Ας μη συνεχίζουμε τη μεταξύ μας αντιπαράθεση.

altsantiri.gr

3 thoughts on “Βρέθηκε παρουσιάστρια που έβαλε στη θέση του τον Άδωνη Γεωργιάδη. H Ράνια Τζίμα | Video

  1. Αυτά αγαπητοί μου συμβαίνουν στην χώρα που το IQ των 300 της βουλής είναι χαμηλότερο από το IQ σαλιγκαριού.
    Γεμίσατε ως ψηφοφόροι την Βουλή με καραγκιοζηδες πλασιέ βιβλίων και πλαστικών κουζίνας, με τραγουδιστές χωρίς μικρόφωνο, με τσιτσιφτελούδες λόγω ικανότητας χορού, με ισόβια μπάφοκαπνιστες κουλτουριάρηδες καθηγητές που δεν ξέρουν που πέφτει η Λαρισσα, με γεροντοκόρες πρόθυμες με έντονα κοκινοβαμενα χείλια, με κλεφτοκοταδες αντιστασιακούς του Πολυτεχνείου, με ηθοποιούς που πρόσφεραν τα κάλλη τους στους γαλαζοαίματους και όχι μόνο, με γιούς, θυγατέρες, ανηψιούς καί ξαδέρφια των μεγαλύτερων ανθελληνικών πολιτικών οικογενειών – λαμόγια τα τελευταία 80 χρόνια που κατέστρεψαν, πρόδωσαν, ξεπούλησαν και ταπείνωσαν την όμορφη πατρίδα μας με λίγα λόγια έχετε γεμίσει τη Βουλή με ότι σάπιο, ανθελληνικό, ανίκανο, αμόρφωτο σκουπίδι – λαμόγιο που σας κουνάει το δάχτυλο σας έχει μετατρέψει σε τριτοκοσμική αφρικανική χώρα ενώ νάστε σίγουροι στο εξωτερικό η μόνη δουλειά που θ μπορούσαν να βρουν ειναι να πλένουν πιάτα η να αναπληρώνουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ με φρέσκα τρόφιμα !!
    Σε σκουπίδια εμπιστευθείκατε το μέλλον σας για αυτό δεν έχετε τώρα μέλλον. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ, ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΝΟΥΣ.

  2. ποσο δικιο εχεις φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο μπουμπουκος και οι φιλοι του μας κυβερνανε και οριζουν τις τυχες και τις ζωες μας η απολυτη διαστροφη το ζητημα ειναι οτι δεν κανει κανεις τιποτα και υποφερουμε τον βιασμο της ψυχης μας ουστ ουτε να ασχολησε μαζι τους δεν αξιζει νομιζουν οτι ειναι καποιοι και αν μπορουσαν να δουν την μουτζα που πεφτει οταν μιλανε θα μαυριζε ο ουρανος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook