Βρέθηκε ο Χανιώτης οδηγός που «έσερνε» με το αγροτικό, σκύλο στην Εθνική | Τον θέλει πίσω αλλά αρνούνται να του τον δώσουν!

βρέθηκε-ο-χανιώτης-οδηγός-που-έσερνε-803121

Εμφανίστηκε ο… «καταζητούμενος» από τους φιλόζωους και την αστυνομία οδηγός, που, όπως προκύπτει, αρνείται ότι το σοκαριστικό σκηνικό το βράδυ της Τετάρτης στην Εθνική Οδό ήταν αποτέλεσμα δικής του πρόθεσης.

Η δική του θέση, όπως μας την μεταφέρει μέλος της «Προστασίας των ζώων», είναι οτι μόλις λίγες ημέρες πριν είχε βρει το σκυλάκι να τριγυρνάει αδέσποτο και αποφάσισε να το πάρει μαζί του. Έτσι, εχθές, αποφασίζοντας να μεταβεί στο χωριό του στον Αποκόρωνα, το έδεσε στην καρότσα, ενώ ποτέ δεν αντιλήφθηκε ότι του έπεσε, ούτε ότι του κόρναραν ή του αναβόσβηναν τα φώτα άλλοι οδηγοί. Αυτό έγινε στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, όταν και γύρισε πίσω μέχρι το Καλάμι, ψάχνοντας, χωρίς κανένα όμως αποτέλεσμα.Όλα καλά ως εδώ, ωστόσο ένα νέο ζήτημα δημιουργείται έπειτα. Αφού το θέμα έγινε γνωστό μέσω του zarpanews.gr, ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τους φιλόζωους που το μάζεψαν από την άκρη του δρόμου, όπου βρισκόταν σε κακή κατάσταση, το πήγαν στον κτηνίατρο, το φιλοξενούν και το φροντίζουν μέχρι αυτή την στιγμή. Από την πλευρά τους, αρνούνται να το επιστρέψουν σε εκείνον, αφού δεν τον εμπιστεύονται, δεδομένων και των όσων πέρασε το ζώο.Πλέον, με την υγεία του σκύλου να αποκαθίσταται, αναμένεται «μάχη» για την υιοθεσία του.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Βρέθηκε ο Χανιώτης οδηγός που «έσερνε» με το αγροτικό, σκύλο στην Εθνική | Τον θέλει πίσω αλλά αρνούνται να του τον δώσουν!

  1. Το γεροντακι δεν το έκανε επίτηδες.
    Πάντως καλύτερα περνάνε τα σκυλιά στα χωράφια από ότι κλεισμένα στα διαμερίσματα των «φιλοζωικών»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook