Βρετανία: Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές 6χρονου – Τον βασάνιζαν ο πατέρας και η μητριά του

βρετανία-σοκάρουν-οι-τελευταίες-στιγ-1323971

Οι συγκλονιστικές τελευταίες καταγεγραμμένες στιγμές ενός βασανισμένου 6χρονου αγοριού στη Βρετανία, δείχνουν το παιδί αποστεωμένο να παλεύει να σηκώσει το πάπλωμα από το πάτωμα, όπου το ανάγκαζαν να κοιμάται για μέρες ο πατέρας και η μητριά του, λίγες ώρες πριν το δολοφονήσουν.

Το βίντεο που δείχνει τον 6χρονο Άρθουρ Λαμπίνιο-Χιους, να υποφέρει από την κακοποίηση, παρουσιάστηκε την Τρίτη (23/11) στο δικαστήριο Coventry Crown Court. Στο εδώλιο της πολύκροτης δίκης που απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ κάθονται η μητριά του, Έμα Τάστιν και ο πατέρας του, Τόμας Χιους που κατηγορούνται ως υπεύθυνοι για τον θάνατο του Άρθουρ στο σπίτι τους στα Δυτικά Μίντλαντς στις 17 Ιουνίου της περασμένης χρονιάς.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα CCTV, λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή το άτυχο αγόρι, ο Άρθουρ εμφανίζεται να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, μετά από τα πολύμηνα βασανιστήρια που έχει δεχθεί.

Ο Άρθουρ ακούγεται να επαναλαμβάνει με τρεμάμενη φωνή «κανείς δεν με αγαπάει», καθώς προσπαθεί να περπατήσει, ενώ φαίνεται να κουτσαίνει.

Στα ηχητικά κλιπ που συνοδεύουν το βίντεο και τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία, το αγόρι ακούγεται επίσης να λέει αρκετές φορές «κανείς δεν θα με ταΐσει».

Όπως γράφει η DailyMail, στο δικαστήριο η κατηγορούσα αρχή περιέγραψε στους ενόρκους πως ο 6χρονος υπέστη εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο, ως αποτέλεσμα της επαναλαμβανόμενης κακοποίησης από τη μητριά και τον πατέρα του.

Η μητριά του αγοριού κατηγορείται ότι του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, η οποία οδήγησε στο θάνατο του παιδιού, ενώ για συνέργεια και κακοποίηση κατηγορείται ο πατέρας του Άρθουρ. Οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται ότι κακοποιούσαν το παιδί.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι η μητριά του 6χρονου έστελνε συχνά μηνύματα στον σύζυγό της, λίγη ώρα αφότου έφευγε από το σπίτι, με ηχητικές καταγραφές του κλάματος του αγοριού που συνοδευόντουσαν με τις φράσεις «άρχισε πάλι».

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών η μητριά είχε καταγράψει περισσότερα από 200 παρόμοια ηχητικά.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, το ζευγάρι φέρεται να είχε υποβάλλει το παιδί σε πολύμηνα βασανιστήρια, αφήνοντάς το νηστικό ή εξαναγκάζοντάς το να τρώει υπερβολικά αλατισμένο φαγητό.

Τέλος, υπάρχουν αναφορές για συναισθηματική και ψυχική βία, ενώ ο 6χρονος υποχρεωνόταν από τους γονείς του να κοιμάται στο πάτωμα, όπου τον κατέγραφε η κάμερα ασφαλείας.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook