Βρετανία: Νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και εξερράγη– Φόβοι για πολλούς νεκρούς

βρετανία-νταλίκα-έπεσε-πάνω-σε-αυτοκί-1252400

Φορτηγό βαρέων εμπορευμάτων έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα και εξερράγη σε πολυσύχναστο δρόμο στη Βρετανία, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους για πολλούς νεκρούς από το δυστύχημα.

Μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής ξεκίνησε μετά το τρομακτικό δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο στην κομητεία Ντάραμ.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για υλικό από κάμερες ελέγχου της κυκλοφορίας, ώστε να καταλήξει στα αίτια του ατυχήματος που σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

«Δυστυχώς, φαίνεται ότι υπήρξαν θανάσιμοι τραυματισμοί», δήλωσε η αστυνομία της κομητείας. Εικόνες από το σημείο έδειχναν ότι ένα φορτηγό φαίνεται να είχε συγκρουστεί με πολλά αυτοκίνητα προτού πέσει στην κεντρική νησίδα και πιάσει φωτιά.

Τα συντρίμμια ήταν διασκορπισμένα για αρκετές εκατοντάδες μέτρα στο δρόμο πίσω από το φορτηγό. Ένα λευκό Range Rover υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές ζημιές, ενώ άλλα αυτοκίνητα είχαν καταστραφεί.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρέμειναν στο σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Η Αστυνομία του Ντάραμ απευθύνει έκκληση για πληροφορίες, μετά τη σύγκρουση που σημειώθηκε στις 6.30 μ.μ.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook