Βρετανία: Lockdown και ελλείψεις βασικών αγαθών για τους πολλούς, οι εύποροι «δραπετεύουν» με ιδιωτικά τζετ

βρετανία-lockdown-και-ελλείψεις-βασικών-αγαθ-1155503

Η έλλειψη εμπορικών πτήσεων δεν αποτελεί πρόβλημα για τους πλουσίους, οι οποίοι βρήκαν ακόμα μια φορά έναν τρόπο για να παρακάμψουν τις δυσκολίες.

Χιλιάδες κάτοικοι του Λονδίνου βρίσκονται στην αναμονή για μια θέση σε ένα αεροπλάνο, καθώς οι πτήσεις από την Μ. Βρετανία ακυρώνονται η μια μετά την άλλη.

Φυσικά δεν ισχύουν τα ίδια για όλους. καθώς αν έχεις χρήματα οι περιορισμοί του κορονοϊού είναι μάλλον… προαιρετικοί.

«Η ζήτηση έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Πολλοί θέλουν να ταξιδέψουν στις δεύτερες κατοικίες τους, για τις γιορτές ή να επισκεφτούν εξωτικούς προορισμούς, όπως είναι οι Μαλβίδες», είπε μιλώντας στο Business Insider ο διευθυντής της Air Partner, εταιρίας ενοικίασης ιδιωτικών τζετ.

Η διαφυγή από τη χώρα έγινε ακόμα πιο δύσκολη, αφού, όπως αναφέρει το BBC, περισσότερες από 40 χώρες έχουν αναστείλει τις πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, εν μέσω ειδήσεων για μια νέα, πιο μεταδοτική μετάλλαξη του ιού που έχει πλήξει το κράτος.

«Καθώς ήδη αρκετές χώρες έχουν αρχίσει να κλείνουν τα σύνορά τους, πολλοί πελάτες ζητούν να νοικιάσουν ένα τζετ άμεσα, για να προλάβουν να φύγουν πριν να είναι εντελώς αδύνατον», εξήγησε ο διευθυντής της Air Partner.

Σύμφωνα με την εταιρία, κάθε πτήση πέντε ατόμων χωρίς επιστροφή από την Αγγλία περίπου 26,000 ευρώ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook