Βρετανία: Έδεσε πίσω από το scooter τον σκύλο της και τον έσερνε στο δρόμο – Οργή για το βίντεο που δημοσιεύθηκε

βρετανία-έδεσε-πίσω-από-το-scooter-τον-σκύλο-1562756

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει την κακοποίηση ενός σκύλου από μια γυναίκα έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στη Βρετανία. Στο βίντεο φαίνεται μια γυναίκα στο Μπέρμιγχαμ να οδηγεί ένα ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο τύπου scooter, σέρνοντας πίσω της ένα σκυλί.

Τις φρικιαστικές στιγμές κατέγραψε ένας άνδρας από όχημα που κινείτο κοντά στο scooter. Το ασπρόμαυρο σκυλί είναι δεμένο με λουρί στο πίσω μέρος του αμαξιδίου ενώ η οδηγός του δεν ασχολείται καθόλου με το γεγονός ότι σέρνει πίσω της το σκύλο και τον κάνει να υποφέρει.

«Κάνεις κακό στον σκύλο σου! Σταμάτα, θα πεθάνει» ακούγεται να της φωνάζει το άτομο που καταγράφει τα πλάνα με το κινητό του. Η οδηγός του scooter αρχικά φαίνεται να μην καταλαβαίνει τι της λέει και του ζητά να επαναλάβει.

Στην συνέχεια κοίταξε την κάμερα, κάτι μουρμούρισε και συνέχισε να οδηγεί κανονικά αγνοώντας το άμοιρο σκυλί. Σύμφωνα δημοσίευμα της Daily Mail, το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον λογαριασμό του blog Birmz Is Grime με τη λεζάντα «Ποιο είναι αυτό το άτομο; Ο σκύλος πρέπει να βρεθεί και να διασωθεί». Πολλοί σχολιαστές καταδίκασαν τη συμπεριφορά της γυναίκας, χαρακτηρίζοντάς την αρρωστημένη.

Η RSPCA (Βασιλική Εταιρεία για την Πρόληψη της Βίας προς τα Ζώα) επιβεβαίωσε ότι ερευνά το περιστατικό και ζητά πληροφορίες από τους πολίτες που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση της γυναίκας και τη διάσωση του σκύλου.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook