Χανιά | Σήμερα η αυτοκινητοπορεία φιλόζωων για τη φρικτή δολοφονία σκύλων στα Κεραμειά | Photos

Με το σύνθημα «ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!» φιλόζωοι των Χανίων διοργανώνουν διαμαρτυρία – αυτοκινητοπομπή για τις κακοποιήσεις ζώων και την πρόσφατη άγρια δολοφονία στα Κεραμειά.

Αρνούνται να ξεχάσουν τη φρίκη οι οργανωμένοι και μη φιλόζωοι των Χανίων… Με ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε έλληνα και ξένο κάτοικο του νομού και με κεντρικό σύνθημα «να βρεθεί ο δολοφόνος των σκυλιών στα Κεραμειά», η ομάδα «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ – Ενεργοί Πολίτες» οργανώνει διαμαρτυρία – αυτοκινητοπομπή με τη στήριξη της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας και τοπικών σωματείων.

Η πορεία είναι προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 29/08 στις 11:00 το πρωί με τόπο συγκέντρωσης και αφετηρία το λιμάνι της Σούδας.

H Πρόεδρος της ΠΦΠΟ Νατάσα Μπομπολάκη στο facebook:
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ

ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΚΑΙ ENGLISH TEXT)

Βρείτε τους! Τιμωρήστε τη βία και τον βασανισμό των ζώων!

Το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία από την ομάδα ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- για τον ανατριχιαστικά βάναυσο θάνατο των 2 σκυλιών στα Κεραμειά Χανίων, από άγνωστους δράστες που μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.

Η ομάδα μας σεβόμενη τα μέτρα προφύλαξης και απαγόρευσης συναθροίσεων, διοργανώνει αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας με σημείο έναρξης το λιμάνι της Σούδας ώστε να μην υπάρξει καμία παραβίαση των κανόνων για τις συναθροίσεις. Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έχει ήδη ενημερωθεί.

Θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι.

Θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς με τα ζώα μας στα σπίτια μας, στις γειτονιές μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας.

Θέλουμε όλα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων να αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα από την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, καθώς η κακοποίηση των ζώων είναι ο προθάλαμος της βίας προς αδύναμους ανθρώπους.

Θέλουμε να επιβάλλονται οι αυστηρότερες των ποινών για την κακοποίηση και θανάτωση ζώων.

Θέλουμε να μάθουν όλοι οι πολίτες των Χανίων, της Κρήτης, της Ελλάδας για τη σοκαριστική δολοφονία των σκυλιών.

Θέλουμε η χώρα μας, το νησί μας, η πόλη μας να μην διασύρονται παγκοσμίως για την βάναυση και απάνθρωπη αντιμετώπιση που έχουν τα ζώα από μερίδα συμπολιτών μας.

Καλούμε όλη την φιλοζωική κοινότητα, τα φιλοζωικά σωματεία και τους ενεργούς πολίτες των
Χανίων να μας στηρίξουν και να έρθουν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας.

Καλούμε όλους τους φιλόζωους σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες γίνονται εξίσου αποτρόπαιες πράξεις κακοποίησης και θανάτωσης ζώων να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες διαμαρτυρίες για να μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να ζητήσουμε επιτακτικά από την δικαιοσύνη και την κυβέρνηση να σκληρύνει την στάση της σε τέτοιες αποτρόπαιες δολοφονίες ζώων.

Σας παρακαλούμε κοινοποιήστε και δηλώστε συμμετοχή σε αυτή την ανάρτηση.

Γίνετε η φωνή τους, ελάτε να ενωθούμε για να ζητήσουμε δικαίωση, όχι μόνο για τις 2 ψυχές που πέθαναν βασανιστικά στα Κεραμειά Χανίων, αλλά και για όλες τις ψυχές που βασανίζονται, δηλητηριάζονται, σκοτώνονται, πετιούνται στα σκουπίδια και υποφέρουν στα Χανιά, στην Κρήτη, στην Ελλάδα.

Φτάνει πια!

Η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία έχει ήδη δηλώσει την στήριξή της στην διαμαρτυρία μας.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ