«Βράζουν» κάτοικοι και επιχειρηματίες με το κλείσιμο του κόμβου στον Κλαδισό για δύο μήνες | Photos

βράζουν-κάτοικοι-και-επιχειρηματί-1192218

Αγανακτισμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κλαδισού, αφού το νέο κλείσιμο του κόμβου από τη ΔΕΥΑΧ (δείτε εδώ) δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρέμβαση της επιχείρησης του Δήμου Χανίων προκαλεί «ασφυξία» στην περιοχή, κλείνοντας τον κόμβο, αφού κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πριν λίγο καιρό, προκαλώντας ξανά πολλές αντιδράσεις στην περιοχή.

Έτσι, περίπου 20 επαγγελματίες της περιοχής συσπειρώνονται και αναμένεται να μεταβούν το πρωί της Τετάρτης στα κεντρικά της ΔΕΥΑΧ για την διευθέτηση του θέματος, ζητώντας έστω να παραμείνει ανοικτή μία λωρίδα στην Παλιά Εθνική Οδό, ώστε να διεξάγεται, έστω εκ περιτροπής, η κυκλοφορία.

Όπως επισήμανε σε επικοινωνία του με το zarpanews.gr ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μαυριδάκης, που εδρεύει στην περιοχή και επηρεάζεται άμεσα από το κλείσιμο του κόμβου όπως και πολλοί άλλοι, υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να ανοίξει κάπως η κυκλοφορία στο σημείο, προς όφελος κατοίκων και εργαζομένων, επιχειρήσεων και των πελατών τους.

Όσον αφορά τα έργα, σχολίασε οτι δυστυχώς κινούνται με ρυθμούς χελώνας, ενώ την προηγούμενη φορά μάλιστα, λόγω κακής σήμανσης, είχε σημειωθεί ατύχημα στο σημείο. Τέλος, επισήμανε οτι οι επιχειρηματίες έχουν σκοπό, εάν δεν εισακουσθούν, να κλείσουν τον δρόμο από ακόμα πιο ψηλά, σε μία μορφή διαμαρτυρίας για να πείσουν τους ιθύνοντες να δώσουν λύση στο πρόβλημά τους.

zarpanews.gr

7 thoughts on “«Βράζουν» κάτοικοι και επιχειρηματίες με το κλείσιμο του κόμβου στον Κλαδισό για δύο μήνες | Photos

  1. Αυτοί που πουλάνε αυτοκίνητα θα αφήσουν κανένα πεζοδρόμιο ελεύθερο;;;;
    Όπως και να έχει 2 μήνες είναι μεγάλο χρονικό διάστημα.
    κομμάτι κομμάτι πρέπει να κλείνει και όχι για πάνω απο 3-4 μέρες…

    1. Πολυ καλα τα λες. Απλα βαλε στον παρανομαστη οτι το ανακοινωσαν την προηγουμενη του κλεισιματος και μαλιστα απογευμα προς βραδυ. Παλι καλα που δεν τον εκλεισαν σε λειτουργια να εγκλωβισουν και αυτοκινητα στη μεση.
      Ο δημαρχος κραταει αυτους τους τυπους στα ποστα ας τους λουστει τωρα με τη νοοτροπία μεσαιωνικου σταυροφορου που εχουν.
      Δημαρχε ασε το κοριτσι και ασχολησου λιγο με την πολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook