Βραζιλία: Γυναίκα γέννησε δίδυμα αλλά από διαφορετικούς μπαμπάδες

βραζιλία-γυναίκα-γέννησε-δίδυμα-αλλά-1521372

Κάθε φορά που κάποιος λέει «τώρα τα έχω ακούσει όλα», πάντα έρχεται κάτι άλλο για να τον διαψεύσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απίστευτη ιστορία μιας 19χρονης κοπέλας από τη Βραζιλία.

Βάσει δημοσιευμάτων από τη Βραζιλία, η 19χρονη από την πόλη Μινέιρος έφερε στον κόσμο δίδυμα, τα οποία όπως έχουν διαφορετικό πατέρα και αυτό είναι τόσο σπάνιο που στην ιστορία της ανθρωπότητας έχει καταγραφεί μόλις 20 φορές. Το νούμερο αυτό δείχνει το πόσο σπάνιο είναι αυτό το φαινόμενο αλλά παράλληλα δείχνει και το ότι μπορεί να συμβεί. Σπάνια; Ναι. Αλλά μπορεί να συμβεί.

Η νεαρή μητέρα, λοιπόν, ανέφερε πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με δύο διαφορετικούς άνδρες μέσα σε μία μέρα και όπως αποδείχτηκε, έμεινε έγκυος και από τους δυο! Το σπάνιο αυτό γεγονός ονομάζεται ετεροπατρική υπεργονιμοποίηση.

Για να πιστοποιηθεί, μάλιστα, αυτή η ιστορία, οι δύο πατεράδες έκαναν τεστ DNA και επιβεβαιώθηκε πως πράγματι έχουν από ένα παιδί με τη 19χρονη, το οποίο μάλιστα έχει δίδυμο αδελφάκι. Από τη μεριά της, η νεαρή μητέρα παραδέχτηκε πως δεν είχε ιδέα πως αυτό μπορεί να συμβεί, κάτι που, μεταξύ μας, φαντάζει λογικό.

reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook