Βράβευση του Χανιώτη Ironman Κωνσταντίνου Βαρουχάκη σε σχολείο του δήμου Κισσάμου | Photos

βράβευση-του-χανιώτη-ironman-κωνσταντίνου-β-930359

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κισσάμου αθλητικές δράσεις με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Σε όλους τους μαθητές/τριες των σχολείων μοιράστηκαν φυλλάδια με τίτλο «Ο Αθλητισμός Μας Ενώνει» με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους γύρω από τα πολλά οφέλη του αθλητισμού στην ψυχική και σωματική τους υγεία.

Συμβολικά εκείνη την ημέρα έγινε και η βράβευση του υπεραθλητή μας, ενός ανθρώπου πρότυπο για όλους, Κωνσταντίνου Βαρουχάκη στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου από το Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη, για τη συνολική προσφορά του στην κοινωνία μας μέσω των αθλητικών του δράσεων (Δείτε ΕΔΩ το κατόρθωμα του Χανιώτη Ironman)

Σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση ο κος Βαρουχάκης επανέλαβε για ακόμα μια φορά: «Ο δικός μου αγώνας είναι μόνο 34 ώρες» θέλοντας να δείξει σε όλους μας πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν τα παιδιά του σχολείου και πόσο μας χρειάζονται δίπλα τους στον δύσκολο αγώνα τους! Εκεί ήταν οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου συμμετέχοντας σε κοινές αθλητικές δράσεις με τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κισσάμου περνώντας σε όλους το μήνυμα πως «Πρέπει να προσπαθούμε να μην ξεθωριάσουμε τα χρώματα της ζωής!»

Τα παιδιά το έκαναν πράξη εκείνη τη μέρα. Ζωντάνεψαν τα χρώματα, έδωσαν χαρά και ελπίδα!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook