Βραδινή βόλτα στα Χανιά μετ’εμποδίων

βραδινή-βόλτα-στα-χανιά-μετεμποδίων-1121084

Είναι βραδάκι στα Χανιά, σκέφτεσαι να πας για μια βόλτα τώρα που ο καιρός είναι ακόμα σχετικά ζεστός, ή έστω μια βόλτα το σκύλο, περπατάς, περπατάς και ξαφνικά ένα αμάξι παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο.

Σοκάρεσαι δεν έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο στα Χανιά, σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει καθημερινά, σε καμία περίπτωση οι διάφοροι οδηγοί δεν αδιαφορούν συστηματικά για πεζούς, ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, ηλικιωμένους με μπαστούνια, οι γονείς με καροτσάκια.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Βραδινή βόλτα στα Χανιά μετ’εμποδίων

  1. Αν οσοι βγάζουν φωτογραφίες δεν καλούν και την τροχαία, τότε το πρόβλημα θα συνεχίζεται αφου το βλέπουν σαν αντικείμενο φωτογράφισης μόνο……

  2. Xteς το μεσημερι , 16-10-20 , τζιποειδες οχημα της ΕΛΑΣ ειχε σταματησει στην Αποκορωνου 93-97 αρεκολληοντας 10 λεπτα την κυκλοφορια ψαχνοντας να βρει ποιος ειχε παρκαρει 1 παλιο παπι μηχανακι , το οπιο ηταν ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ παρκαρισμενο αναμεσα σε 2 απ τα γνωσταπορτοκαλι κολωνακια.!! Εντομεταξυ το παπι ΔΕΝ ενοχλουσε καθολου καθως ηταν πιο μεσα κι απ τον καδο των σκουπιδιων , ενω το οχημα της ΕΛΑΣ ειχε κλεισει τη 1 λωριδα . ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook