Βράχος πέρασε μέσα από σπίτι – Συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας

βράχος-πέρασε-μέσα-από-σπίτι-συγκλο-1619357

Ένας τεράστιος βράχος έπεσε σε σπίτι στη Χαβάη το Σαββατοκύριακο. Το βίντεο σοκ δείχνει πως ο τεράστιος ογκόλιθος πέρασε μόλις λίγα εκατοστά δίπλα από την ανυποψίαστη γυναίκα, που βρισκόταν στο σαλόνι της.

Στα πλάνα φαίνεται η 65χρονη να περπατά σε έναν διάδρομο μέσα στο σπίτι της στην πλαγιά του λόφου στη Χονολουλού, όταν ο ογκόλιθος σπάει έναν τοίχο. Αξιωματούχοι είπαν ότι ο βράχος, ο οποίος έχει ύψος και πλάτος 1,5 μέτρο, έσπασε τον τοίχο του σπιτιού, πέρασε μέσα από το σαλόνι και μετά έσπασε δεύτερο τοίχο προτού… εγκατασταθεί σε υπνοδωμάτιο, ανέφερε το Hawaii News Now.

Ένα αυτοκίνητο υπέστη επίσης ζημιές, αλλά κανείς μέσα στο σπίτι δεν τραυματίστηκε, ανέφερε το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Η γυναίκα που παραλίγο να χτυπήσει ο ογκόλιθος, η Caroline Sasaki, ήταν εμφανώς ταραγμένη αλλά ανακουφισμένη που κανείς δεν τραυματίστηκε. «Το μόνο που άκουσα ήταν το μπουμ όταν το τζάμι έσπασε από τη συρόμενη πόρτα», είπε η 65χρονη.

Η οικογένεια βρισκόταν στο νεόδμητο σπίτι μόνο μια εβδομάδα όταν ο ογκόλιθος κατέστρεψε τα πάντα. «Δεν έχω παρακολουθήσει το βίντεο, αλλά μου είπαν ότι αν έκανα ακόμη ένα βήμα, πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ», τόνισε η Sasaki. Η 65χρονη και άλλοι γείτονές της πιστεύουν ότι οι κοντινές εργασίες εκσκαφής είναι η αιτία της πτώσης του ογκόλιθου, ανέφερε το KHON 2.

 enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook