Βουρλάκης: Η απλή αναλογική, έγινε απλή «βόλεψη» για να κυβερνηθούν οι Δήμοι

βουρλάκης-η-απλή-αναλογική-έγινε-απλή-864631

Την ικανοποίηση του για την απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου σε ερώτημα που κατέθεσε το ΚΚΕ, για τις προσλήψεις ΑμεΑ στη ΔΕΥΑΧ (δείτε ΕΔΩ), εξέφρασε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Χανίων» Νίκος Βουρλάκης στην ενημερωτική εκπομπή του Super FM 89.6 με τον Περικλή Κουκλάκη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων, είπε ότι η εξέλιξη αυτή ήρθε να ικανοποιήσει τον αγώνα τον ατόμων να εργαστούν στη δημοτική επιχείρησε, όπου «έγινε το αυτονόητο στην περίπτωση αυτή, να εναρμονίζονται δηλαδή οι κανονισμοί με την πραγματικότητα».

Ο κ. Βουρλάκης άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς και την στάση της δημοτικής αρχής και κατηγόρησε ευθέως τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη για υπαναχώρηση στα όσα δήλωσε αρχικά ενώπιον των θιγόμενων, ενώ όταν έφτασαν τα ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστήριο, δήλωσε ότι είναι στην κρίση του Δ.Σ. της υπηρεσίας.

«Καθόλου αισιόδοξος για διάλογο στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Δεν γίνεται διάλογος για τα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου στο δημοτικό συμβούλιο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ δήλωσε πως δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για το πως κινούνται οι διαδικασίες. «Έτσι δεν πρόκειται να γίνει δουλειά και ουσιαστικές συζητήσεις για τα σημαντικά θέματα του Δήμου», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τόνισε βέβαια πως η δημοτική αρχή δεν πήρε θέση ενάντια στις τροποποιήσεις του νόμου για την αυτοδιοίκηση, που αφαιρεί τη συμμετοχή και αρμοδιότητες από παρατάξεις της αντιπολίτευσης, λέγοντας πως έπρεπε να έχει άλλη θεώρηση η δημοτική αρχή.

Μάλιστα τόνισε ότι η απλή αναλογική που έφερε η προηγούμενη κυβέρνηση, έχει μετατραπεί σε απλή «βόλεψη» για να κυβερνηθούν οι Δήμοι της χώρας, ενώ σχολίασε πως «ο Κλεισθένης δεν βοηθάει στην ανάδειξη προβλημάτων και τη λύση τους, αφού εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα της πόλης μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook