Βουλευτής της ΝΔ παντρεύτηκε… ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου | Photos

βουλευτής-της-νδ-παντρεύτηκε-ανήμερ-992173

Την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, του Αγίου Βαλεντίνου, την περασμένη Παρασκευή, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου η δημοσιογράφος Βασιλική Παπαλουκά και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης.

Ο γάμος της Βασιλικής Παπαλουκά με τον βουλευτή έγινε στην Κηφισιά, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, με κουμπάρους τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και τη σύζυγό του, στενή φίλη της νύφης, Βασιλική Τσόγκα.

Παπαλουκά και Πάτσης έφθασαν μαζί στην εκκλησία, στις 8 το βράδυ, πιασμένοι χέρι-χέρι. Φυσικά, τα βλέμματα μαγνήτισε η σέξι Βασιλική Παπαλουκά με το κατάλευκο θηλυκό νυφικό της, με τις δαντελένιες λεπτομέρειες στο μπούστο και την ανοιχτή πλάτη.

Στον γάμο Παπαλουκά-Πάτση παραβρέθηκαν συγγενείς και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σύζυγό του, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Η Βίκυ Παπαλουκά με τον Ανδρέα Πάτση γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο δικηγόρος ετοιμαζόταν να κατέβει για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής διεκδικώντας την έδρα της εκλογικής περιφέρειας των Γρεβενών, με την όμορφη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να γίνεται τότε το δεξί χέρι του.

Η ξανθιά καλλονή έγινε ευρέως γνωστή όταν προσελήφθη στην ΕΡΤ παρουσιάζοντας την εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Η Βίκυ Παπαλουκά είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός γιου 15 ετών και μιας κόρης 6 ετών.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook