Βοσνιάδης στον Super FM: Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα των Χανίων

βοσνιάδης-στον-super-fm-ο-κόσμος-να-στηρίξει-941831

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στον Super FM ο προπονητής της ομάδας των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης. Ο 58χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του στη μία ώρα που διήρκησε η εκπομπή, λέγοντας πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Μεταξύ άλλων, αυτό που προκύπτει, είναι η αισιοδοξία που εξέφρασε για το φετινό στόχο της ομάδας, δείχνοντας ότι πιστεύει σε μία θέση στα πλέι οφ και από ‘κει και πέρα τόνισε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό προκειμένου τα Χανιά να κερδίσουν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 1. Η αισιοδοξία του Βοσνιάδη προκύπτει από την πίστη που έχει στις δυνατότητες της ομάδας του και ειδικότερα των παικτών του, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης τους.

Από κει και πέρα, ο Βοσνιάδης έκανε γνωστό ότι η ομάδα του θα κινηθεί για κάποιες μεταγραφές, την περίοδο του Ιανουαρίοy, λέγοντας ότι ο στόχος είναι να αποκτηθεί ένας εξτρέμ για να καλυφτεί έτσι και το κενό του Θωμά Ναζλίδη που όπως αποκάλυψε, εδώ και λίγες ημέρες, έχει λύσει το συμβόλαιο του.

Οπως ακόμη τόνισε, είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, τους οποίους χαρακτήρισε από τους πιο σοβαρούς και ανιδιοτελείς που έχει εργαστεί στην καριέρα του ενώ τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί η ΠΑΕ σε όλους τους τομείς.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, ο προπονητής των Χανίων ζητήσει από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να έρθει στο γήπεδο για να την υποστηρίξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook