Βοσνιάδης για Απόλλωνα: Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας

βοσνιάδης-για-απόλλωνα-θέλουμε-όλο-το-941831

Κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων απευθύνει με την ευκαιρία του κυριακάτικου και εξαιρετικά σημαντικού αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο προπονητής της ομάδας των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο πολύπειρος τεχνικός τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θέλουν τον κόσμο να είναι ενεργός την Κυριακή στα Περβόλια, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα που κάναμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι το φαβορί για να ανέβει κατηγορία, αλλά κι εμείς είμαστε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Απέναντι στον δύσκολο αντίπαλο θέλουμε το αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημά μας. Ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει, να έχει υπομονή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να είναι δίπλα στην ομάδα ανάλογα πώς εξελίσσεται το παιχνίδι και στο τέλος να έχουμε πάρει όλοι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Να είναι από το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια ενεργοί, δίπλα μας και να αγκαλιάσουν την ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook