Βοσνιάδης: «Δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες!»

βοσνιάδης-δεν-μας-φτάνουν-οι-ισοπαλί-941831

Για την ισοπαλία με την Παναχαϊκή μίλησε ο τεχνικός των Χανίων, Αλέκος Βοσιάδης όπου στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν είναι αποτελεσματική στις τελικές φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η νίκη είναι το πρώτο που επιδιώκουμε παντού, πλέον δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες, εννοείται ότι αν δεν μπορείς να το κερδίζεις δεν θα το χάσεις, το πάθαμε εδώ και δεν το ξεχνάμε, δεν φεύγει από το μυαλό μας αλλά καιγόμαστε για να κάνουμε νίκες.

Σημαντικό είναι όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες να μπορείς να τελειώνεις τα παιχνίδια. Μας δόθηκαν κάποιες φάσεις δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Ένας πολύ καλός αντίπαλος, έμπειρη ομάδα με καλά τρεξίματα με καλό πλάνο προσπάθησε να βρει να μας βρει ανοιχτούς να πάει στη μετάβαση, αυτό το αποτρέψαμε εκτός από μια φάση εκεί με τον Πάνο που περιμέναμε να πάρουμε φάουλ που δεν το πήραμε και θα μπλέκαμε με τη φάση στο δοκάρι.

Είχαμε από το 20’ μέχρι το 35’ ένα πολύ καλό διάστημα, έγινε η φάση με τον Κάσσο. Προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε από δεξιά για να βγάλουμε τους ψηλούς μας στο κέντρο αμύνης. τον Σουντουρά με τον Κάσσο και τον Διαμαντόπουλο, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πολλές τέτοιες φάσεις, μια μόνο.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για ένα δεκαπεντάλεπτο ήταν μοιρασμένο ο αντίπαλος απέναντι στον αντίπαλο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα μας βοήθησέ η παρουσία του Κάσσου και τα παιδιά που ήρθαν από έξω, μεταφέραμε το παιχνίδι στην πλευρά του αντιπάλου ήρθαν στιγμές που έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι, χάθηκαν φάσεις που μέσα από την εστία κατορθώσαμε να την βγάλουμε έξω.

Είναι πολύ σημαντικό όταν μας δίνονται οι ευκαιρίες γιατί δεν είναι και πολλές, βλέπετε τα αποτελέσματα πως είναι συνέχεια στο μισό γκολ, τις περισσότερες φορές και γίνονται και εκπλήξεις που δεν περιμένουμε.

πρέπει να βρούμε τον τρόπο τις όποιες φάσεις δημιουργούμε να είμαστε απειλητικοί και να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δεν θα μείνουμε σε άλλα γύρω-γύρω.

Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας αλλά και αυτή η κωμωδία τώρα δύο λεπτά καθυστερήσεις ενώ όλα τα παιχνίδια φτάνουν στο 98’ και στο 100’ σε κάποια γήπεδα, σε μας να υπάρχει το δίλεπτο!

Είναι τρέλα… Εν πάση περιπτώσει τώρα ότι και να πούμε φαντάζει ότι πάμε να κρυφτούμε κάπου πίσω, εμείς έχουμε μάθει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, να κοιτάμε την ομάδα μας να προσπαθούμε να την έχουμε σε καλή κατάσταση, αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε παντού, μπορεί να σου γυρίσει και με μία φάση να παίρνεις τα παιχνίδια ο στόχος μας είναι αυτός.

Βαθμούς θέλουμε, δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες… Ήτανε μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πλησιάσουμε, είδαμε τα αποτελέσματα που γίνανε πάνω συνεχίζουμε.»

Για το αν τον προβληματίζει ότι δεν σκοράρει εύκολα η ομάδα:

«Πρέπει να βρούμε λύσεις 100% εμείς, δεν είναι μόνο ότι δεν σκοράρουμε εύκολα, σε φάσεις χαρακτηριστικές δεν κάνουμε το απλό, να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Μετά όλα φαντάζουν δικαιολογίες. Στην ουσία πρέπει και κάποια παιδιά από αυτή τη στιγμή είναι από τους πρωτοκλασάτους της ομάδας να έρθουν γρήγορα στις καλές παρουσίες και από εκεί και μετά ότι ευκαιρία μας δίνεται πραγματικά να την εκμεταλλευόμαστε και να τελειώνουμε γιατί θα μας μείνουν οι δικαιολογίες.

Θα πούμε είχαμε κείνο, το χάσαμε, είχαμε το άλλο, το χάσαμε Δεν γίνεται έτσι, βλέπουμε ομάδες που κερδίζουν με μισή φάση, με μία φάση, σε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες ούτε πίσω εξωγενείς παράγοντες. Μια φάση γίνεται, τρεις φάσεις γίνονται να βρούμε τον τρόπο και να τις τελειώνουμε και το κυριότερο να είμαστε περισσότερο απειλητικοί είναι κάτι που πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το παρουσιάσουμε Συνεχίζουμε τα παιδιά έκαναν την προσπάθειά τους. Μας μένει η πικρία για τους δύο πόντους που χάσαμε, συνεχίζουμε να τους βρούμε στα επόμενα παιχνίδια…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook