Βορίδης από τα Χανιά για ενεργειακή κρίση: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα – Έχει ήδη δώσει 2 δισ. ευρώ

βορίδης-από-τα-χανιά-για-ενεργειακή-κρ-1397865

«Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα. Έχει ήδη δώσει ήδη 2δις σε στοχευμένα μέτρα για την στήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη» τόνισε από τα Χανιά ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, σε ερώτημα που του τέθηκε για την ενεργειακή κρίση.

«Πρόκειται να ανακοινωθούν μέτρα το αμέσως επόμενο διάστημα. Προφανώς είναι μία διεθνής συζήτηση περιμένουμε και να ακούσουμε την θέση που θα πάρει η ΕΕ.  Ξέρετε και την πρόταση του πρωθυπουργού, που είναι να επιβληθεί ένα πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου καταρχήν αλλά ενδεχομένως και συνολικά στην τιμή της ενέργειας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτό που είναι σήμερα μία παγκόσμια διαταραχή στην αγορά ενέργειας» δήλωσε ο κ. Βορίδης.

Σημειώνεται πως ο υπουργός, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην εκδήλωση για την επέτειο της Επανάστασης του Θερίσου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Βορίδης από τα Χανιά για ενεργειακή κρίση: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα – Έχει ήδη δώσει 2 δισ. ευρώ

  1. Οπότε πάλι καλά να λέμε …. φαντάσου να μην είχανε δώσει 2 δις πόσο θα είχαν τα καύσιμα και η ηλεκτρική ενέργεια…
    Δεν ντρέπονται να βγαίνουν και να λένε αηδίες…
    Ούτε βενζίνη πληρώνουν..
    Και φαντάζομαι ούτε ΔΕΗ…

  2. Δεν είναι αρκετά, πείτε του, τα 2 δις για 11 εκατομμύρια ανθρώπων ειδικά σε περίοδο κρίσης, όταν μόνο στους μερικούς κολλητούς τους έχουν δώσει 7 δις (από τις τσέπες του λαού) με απευθείας αναθέσεις τα δύο τελευταία χρόνια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook