“Βόμβα” στο Survivor: Αποχώρησαν τρεις παίκτες

βόμβα-στο-survivor-αποχώρησαν-τρεις-παίκτ-1358310

Με πολλές ανατροπές ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor. Οι παίκτες βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και εκεί ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση που σόκαρε τους Μαχητές. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως τρεις παίκτες από τους μπλε αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για την Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, η οποία νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στην κλινική. Οι γιατροί την ενημέρωσαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Survivor για ιατρικούς λόγους.

Παράλληλα, ο Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, καθώς δεν άντεξαν τις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε και ήθελε να αποδείξει ότι ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής ανέφερε επίσης πως ήδη στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται νέοι παίκτες οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν στις δύο ομάδες.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook