«Βόμβα» στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Τέλος ο Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

βόμβα-στο-παγκόσμιο-ποδόσφαιρο-τέλ-1567175

Τίτλοι τέλους γράφτηκαν στην συνεργασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο σύλλογος γνωστοποίησε ότι οι δύο πλευρές πήραν… συναινετικό διαζύγιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν την λήξη της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο άσσο, τον ευχαριστούν για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο και του εύχονται τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από κοινή συμφωνία.

Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την τεράστια συνεισφορά του σε δύο θητείες στο Old Trafford, σκοράροντας 145 γκολ σε 346 εμφανίσεις και εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του καλή συνέχεια.

Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν συγκεντρωμένοι στο να συνεχίσουν την πρόοδο της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή Έρικ τεν Χαγκ και να συνεργαστούν για να πετύχουν τους στόχους τους».

Αυτό σημαίνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ χωρίς να ανήκει σε κάποιον σύλλογο. Η ανακοίνωση έγινε μερικές ώρες πριν την πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα είναι το 5ο στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί ο «CR7».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook