«Βόμβα» στην Premier League: Γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Λονδίνο για υπόθεση βιασμού

βόμβα-στην-premier-league-γνωστός-διεθνής-ποδοσ-1397747

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Telegraph αποκαλύπτει μία είδηση «βόμβα» για την Premier League, καθώς γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συλληφθεί για υπόθεση βιασμού.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής σελίδας αναφέρει ότι πρόκειται για έναν 20χρονο, διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Premier League και βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή του σε μία υπόθεση βιασμού που συνέβη τον περασμένο μήνα.

Η Scotland Yard επιβεβαίωσε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τεθεί υπό κράτηση, ενώ ο σύλλογος του 20χρονου γνωρίζει ότι ο παίκτης ανακρίνεται, δίχως ωστόσο να κάνει κάποιο σχόλιο.

«Στις 4 Ιουλίου, αναφέρθηκε στην αστυνομία ένας ισχυρισμός για βιασμό μιας γυναίκας ηλικίας 20 ετών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Met Police. «Αναφέρθηκε ότι ο φερόμενος βιασμός συνέβη τον Ιούνιο του 2022».

Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας συνελήφθη «σε μια διεύθυνση στο Μπάρνετ (Λονδίνο) ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση όπου παραμένει».

Ο παίκτης είναι διεθνούς φήμης και δεν είναι σαφές αν θα βρεθεί στην προετοιμασία του συλλόγου του. Η σεζόν της Premier League ξεκινά στις 5 Αυγούστου και ο παίκτης πρόκειται επίσης να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον Νοέμβριο, ενώ το όνομά του δεν δημοσιεύεται από τα βρετανικά Μέσα για νομικούς λόγους.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook