«Βόμβα» για το ενδεχόμενο να βγει από τη φυλακή η Πισπιρίγκου: «Η τύπισσα νομίζει ότι κέρδισε βραβείο» λέει συγκρατούμενή της

βόμβα-για-το-ενδεχόμενο-να-βγει-από-τ-1624915

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός φυλακών η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφήνει ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας. Τη ίδια ώρα η στάση της μέσα στις φυλακές έχει αλλάξει εντελώς, ενώ αποκαλυπτική είναι συγκρατούμενή της.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπαλάσκα που μίλησε στον Alpha, «υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να κριθεί αναξιόπιστος ο σύζυγος (σ.σ. Μάνος Δασκαλάκης), διότι δεν ήταν μπροστά σε κανένα περιστατικό, δεν είχε συμμετοχή, εκφράζει μια προσωπική άποψη, μια προσωπική πικρία, έχει μια μεταλλαγμένη άποψη η οποία χωρίζεται σε δύο περιόδους, την πριν και την μετά.

Από εκεί και πέρα πιστεύω, ότι στην υπερασπιστική γραμμή της κατηγορουμένης θα προσπαθήσει ο κ. Κούγιας να βγάλει αναξιόπιστο τον σύζυγο στα όσα κατέθεσε. Αυτό αν θα το καταφέρει ο κ. Κούγιας είναι δικονομικό».

Καταλήγοντας ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι «υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε την Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός φυλακών».

«Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στην αγκαλιά του Δασκαλάκη»

Συγκρατούμενη της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές «γιατί τώρα είναι πιο ομιλητική από τις αρχές» και πως η κατηγορούμενη πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα επιστρέψει στην αγκαλιά του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών.

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη.

Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Πού ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της. Το ύφος της αυτό προδίδει» κατέληξε η κρατούμενη.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook